SKRIVET: 2009-04-30, kl 16:39:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

Idag är det en jätte bra dag!

Det gick jätte bra på intervjuen förut och hon var jätte trevlig, vilket gjorde att allting blev avslappnat och jag kunde andas ut.
Sedan åkte jag och dennis till siba för att lämna in vår kamera som han råkat trampa på. Eftersom vi bara har haft en i 3 månader o har trygghetsförsäkring blev vi erbjua en annan kamera, eftersom de inte har den andra på lagret.
Blev super nöjda, eftersom den nya är så mycket bättre och finare dessutom! Jag är nöjd.
Ännu mer nöjd blev jag när jag fick mina röda skor på skopunkten, första gången jag har färgade tygskor och jag gillar det :)


Åh vad det här är en bra dag. Nu ska vi iväg till vännerna och spela kubb och bara ta det lugnt en stund :D



Se vad läker !

SKRIVET: 2009-04-28, kl 22:14:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

Händelserik dag

Jag tror att arbetsintervjuen gick rätt bra ändå idag. Eller hyffsat iallafall för att vara första gången jag går på en riktig
arbetsintervju. Jag tror att de kommer att välja mig, bara om hon fått prata med min handledare som kan ge mig beröm om hur jag är i en brangrupp. det känns som om han kommer att tala gott om mig. Det känns som det!
Efter intervjuen åkte vi till Töcksfors, jag mamma & älsking på brist på att inte göra något.
Jag tror vi var där i ca 30 min och åkte hem, allting var helt dött, känns som om köpcentret är påväg neråt mot en konkurs.
Men det kändes lite jobbigt när man såg jätta fina kläder och skor som jag inte har råd till :(
Men imorgon ska jag tvinga mamma att köpa mig en väska på indiska iallafall som jag vill ha, och kanske ett par skor på hm :D Ett ballerina par, eller kanske något fint som jag kan ha på valborg när vi ska på skumparty :D

Nu är det läggdags och mysa lite med älskling och barnen (katterna)

Puss&kram.

SKRIVET: 2009-04-27, kl 20:32:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagen i all ära..

Det händer inte så jätte mycket i mitt liv just nu..
jag ångrar mig stort att jag avbröt kursen också. Jag inser ju nu erfteråt att jag skulle ha lyckats med kursen om jag bara ville, men det var den där jäkla engelska boken som gjorde att jag förlorade hoppet..Men äh, det har ju inte gått så bra de dåvarande kurserna heller, shit the same. Bara jag får göra något av mitt liv så är jag nöjd.

Det är riktigt härligt att man kan få sitta ute på en balkong sent på kvällarna med en bra bok och tända ljus :)
Det är en riktigt härlig känsla, snart kommer sommaren och då blir det mer kvällar där ute med mys, förhoppningsvis.
Än har jag inte fått igång styrkan till att gå ut och gå, iallafall inte lika mycket som jag gjorde förr i tiden.
Men imorgon har jag lovat mig själv att jag ska gå upp samtidigt som dennis, vakna till lite framför datorn och sedan ta en lång promenad innan jag ska iväg på en arbetsintervju, önska mig lycka till!


SKRIVET: 2009-04-27, kl 10:50:56 | PUBLICERAT I: Allmänt

090427

Det var meningen att jag skulle gå upp kl 8.00 idag för att äta frukost och sedan ta en lång promenad, ialla fall högst 1H men det blev inget utav det, utan jag vaknade 9.30 och såg hur mulet det var ute.
Så det får bli snart, när mamma kommer och hämtar mig så jag kan få gå spåret hos henne istället, mycket uppför :)

Idag ringde ytterligare en person som vill ha mig på arbetsinterjuv, det måste ju betyda att jag är en intressant person och har gjort bra ifrån mig när jag skrev mitt cv trots att det blev lite fel men äh, dte verkar inte de bry sig om :D
Jag är hur glad som helst och känner att allting börjar vända nu! så jäkla gött, kanske inte bli pank denna månad utan kanske får ut en summa, beroende på hur de tycker om mig.
Jag känner mig som en intressant person eftersom jag har 3 st interjuver bara på en vecka :D

Puss&kram.

SKRIVET: 2009-04-22, kl 16:39:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

090422

Jag hade tänkt att ta mig en härlig promenad på morronen hem till mamma, nu när solen sken och allt. Men jag hann knappt 1 Km innan hon ringde och ville ha med mig till morfar för att hjälpa honom att ta in ved. Så gick det med mig långpromenad, undra hur jag ska kunna gå ner i vikt när jag inte får chansen att gå mina promenader när jag har bestämt mig.. Men de ska nog gå, har ju all tid i världen nu när jag inte ska åka till karlstad 5 gg i veckan. Då kan jag även passa på att simma på mornarna, nu när jag mår bättre från influensen och saker.
Jag har beslutat mig för att jag ska blogga om min motivation och hur det går med att motionera och med maten, läste någonstans att en tjej hade bloggat sig smal och tappat kilo genom att skriva om rutinerna. Kanske bör pröva det eftersom jag inte längre får fuska med bantningspulver på ett bra tag nu framöver antar jag..:)
Efter att ha ätit mat med mamma ska jag nog försöka gå en promenad genom solvik och försöka! Har också bestämt mig för att göra ett momentschema om när och hur länge jag ska gå/går och se om det leder till ett resultat.
Det bästa vore om jag hade någon som puschade på mig och tvingade ut mig..

Puss&kram.
Bild: google.se

SKRIVET: 2009-04-21, kl 19:02:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

090421

Nu är det gjort! Jag har gjort ett avbrott på kursen. Det känns som om jag gjorde det rätta just nu, men ändå inte eftersom att det är pengarna som drar...
Så nu är det bara för mig att söka jobb och hoppas på att jag får ett under sommaren iallafall så vi kan överleva den också, annars blir det jobbigt :(
idag har jag inte gjort så värst jätte mycket. Varit med mamma och promenerat vid ingestrand och skrivit Cv.
Jag är grymt sugen på att gå på promenad tillsammans med gubben, men han tycks inte vilja det. eller lättare sagt, han verkar inte vilja det nu för tiden. Vi som alltid var ute förr i tiden, men inte längre. Skylla på jobbet är den bästa lösningen tydligen...

Puss&Kram.

SKRIVET: 2009-04-20, kl 19:53:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

090420

Ännu en helg har gått och det är redan Måndag! I lördags firade vi som sagt kusinen som blev 20 år och igår grattade vi mamma som egentligen fyller år idag. Åkte en tur till karlstad på söndagen, hade så tråkigt och ville inte sitta hemma hela dagen. Det blev fönstershopping och lite planering vad som ska köpas nästa helg när löningen kommer.
Då blir det nya kläder,skor och utemöbler! :)
Jag har en övervägan att hoppa av kursen som pågår just nu, rent utav att jag inte tror jag kommer ha använding för den i framtiden, sedan att jag har tappat motivationen totalt med att läsa. Varje gång jag öppnar boken får jag nästan en ångest och försöker snabbt hitta undanflykter till varför jag inte kan göra läxor just nu. Får se hur det blir med saken..
Framtidsplanerna verkar gå åt rätt håll iallafall, vi får se hur reslutatet blir till helgen :) Spännande!


SKRIVET: 2009-04-17, kl 12:52:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

090417

Orkade inte åka till skolan idag, känner att kroppen är fortfarande hängig.
Solen lyser och jag borde egentligen gå ut o gå men jag orkar inte, Därför började jag imorse med att sätta upp fusktapet i min lilla opencloset som jag ska göra iordning har jag tänkt mig. Hittade jätte fina tapeter som jag kan tänka mig att ha i den.
Idag är det helg och den kom fort känns det som, har inget speciellt planerat under helgen förutom att vi ska på kalas till kusinen som fyller 20 år. Sedan ska vi bara ha en du & jag helg med massvis med mys och härliga promenader. För någon utgång blir det inte..
Sen måste jag sätta mig med läxor också, har en uppgift som ska vara inlämnad till tisdag, kanske dags att sätta sig med den redan nu när jag har chansen, men allting annat kommer emellan som är mycket roligare att göra :) Får skärpa mig nu om jag verkligen vill bli något!

Bilder av tapeter;






Eller varför inte alla väggarna murade?

SKRIVET: 2009-04-14, kl 19:26:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

090414

Det har inte varit en sådan där händelserik dag idag.
Åkte hem till mamma imorse och gjorde lite läxarbeten och hjälpte henne ute i trädgården.
Sedan var det hemåt igen och fortsatte med skolarbeten till dennis kom hem, då vi satta oss ner och kollade runt lite på prylar och räknade ut inför den kommande framtiden förhoppningsvis :) Sedan var det tvätt som väntade. tur är var det bara underkläder och handukar som skulle tvättas.

Insåg precis att jag har en arbetsinterjuv i morgon som lekassistent. Jag har aldrig varit på en arbetsinterjuv tidigare.
Hoppas att jag inte gör bort mig bara så att jag missar chansen till sommarjobbet. :D

Funderar på att ta mig en promenad eller kanske sätta igång Wii medan dennis är i duschen och Ugly betty börjar!

Puss&kram

SKRIVET: 2009-04-13, kl 22:44:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

090413

Det har varit en röd dag idag, vilket betyder ledighet ;D denna dag har varit välbehövd.
Under lördagen var vi hemma hos Nisse och hade grillfest, Grillade korv det räckte gott och väl efter all påskmat som jag
har tryckt i mig. Satt och njöt i solen tillsammans med gubbarna med ett glas vin. Det var fruktansvärt härligt att sitta vid solen och bara känna att våren är här!
Jag var dock lite små sjuk så det blev inte så mycket alkoholintag för min del, hade inte speciellt skoj heller, men men, det kommer fler roliga fester så småningom antar jag :)
Gårdagen var den bästa bakfylle dagen på länge tror jag. Spelade ps2 ett tag innan Daniel & björn ringde och undrade om vi ville spela kubb och sådant säger man inte nej till. Snabba steg till statsparken och spelade lite :) Därefter gick vi hem till björn och myste i soffan med film! Otroligt roligt måste jag säga.
När jag & dennis väl var hemma satte vi igång med Wii som vi fått låna utav Daniel, grymt roligt spel!
Så mer eller mindre hela måndagen har gått åt att spela Wii. Sedan ringde moster och ville ha med mig på en promenad och den blev lång. Tror vi var ute i över 1 H, men det var behövligt. Nu kommer jag att sova gott har jag på känn :)

Jag är ledig imorn också och då blir de att promenera och ta en simtur hade jag tänkt mig, och kanske försöka sätta sig med läxorna lite. Kanske gå förbi mammi och sätta sig på altanen kanske :) Skulle vara härligt.


Puss&kram

SKRIVET: 2009-04-11, kl 11:42:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

090411

Ytterligare ett tag sen jag skrev av mig lite här. Påsken har kommit!
I torsdas var vi hemma hos mamma och sov där under natten, Maxen var hemma också och sov över hos mormor :)
Tidigt på fredag morron åt vi en rejäl frukost och begav oss ut på äggpromenaden med mamma, max, syster och Jan, vädert var med oss, små steg runt Arvika stad och svarade på kluriga frågor som var jätte svåra. Väl i mål såg vi att kön till rättningen var ca 1 H lång, så vi skippade den, dels så fanns det tydligen inga ägg kvar heller :p
Sedan åkte vi runt med Max som var påskgubbe och delade ut påskägg till mina kusiner. Därefter väntade påskmiddagen med hela familjen, trevligt :)
Tror vi var hemma runt 19.30, men hemma stannade vi inte länge utan åkte direkt till björn där det var tvspelskväll med Daniel & Ecke. Hade otroligt roligt trots att halsen värkte. Hemma runt 2.

Idag skiner solen och det är dags för fest ikväll, beroende på hur jag mår vill säga. Just nu värker halsen, huvudet och det pulserar i öronen på mig..Nu ska jag & Gubben kila ner på stan och handla, sedan kanske det blir en härlig promenad i vår solen :)


Glad Påsk !

SKRIVET: 2009-04-08, kl 09:50:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

090408

Var ett tag sen jag skrev här sist nu, har inte haft någon ork till det. men nu är jag på gång!
det har inte hänt så väldigt mycket under den korta perioden. Har iallafall varit i skolan under hela veckan, förutom idag.
och idag ska jag ytterligare dit innan det är låång helg :) Till tordag kväll kommer mamma, Max och antagligen pappa på besök att att fira lite av påsken är det tänkt..

Idag är jag ledig och ska försöka med att få ett begrepp om skolböckerna och kolla lite i den. Annars var det tänkt att jag
skulle ta en dag för mig själv med simning och en promenad senare, men så blir inte fallet.
speciellt inte när det regnar ute :/ det som har varit så fint väder under hela veckan...

Puss&kram.

SKRIVET: 2009-04-03, kl 10:53:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

090403

Jag har bestämt mig! Nu ska jag göra allt som går i min lag över att gå ner i vikt. har sagt att jag ska börja träna nu under hela vintern men det har aldrig blivit något av det, sedan att äta nyttigt men icke! det har blivit macaroner under en längre period :/ Men nu jäklar kör vi!
Mådde så jäkla härligt både i själen & i kroppen när jag vägde 60 kg, men nu 10 kg tyngre mår jag inte alls bra och orkar inte alls lika mycket som jag gjorde då. självkänslan har minskat, känner mig varken vacker eller njutbar. Känner mig helt enkelt som en pluffsig människa som lunkar på två ben. Nu ska det bli ändring! och bloggen ska få bli en slags bikt, där jag ska skriva av mig vad jag har ätit, gjort och hur jag mår.
Målet är att nå ialla fall 65 kg innan april är slut! Nu blir det raska promenader varje dag och försöka sluta med sötsakerna, vilket kommer bli det största hindret, jag som Älskar choklad och nu när det är påsk och allt! Men jag ska försöka. 
Funderar även på om jag kanske ska påbörja en dietkur med nultrilett, men vet inte om jag skulle fixa utan varm mat under en längre period, speciellt inte när jag går i skolan då behövs all näring!

Nu kör vi :)

Började dagen med en simtur, och snart väntar en härlig promenad genom hamnen.

SKRIVET: 2009-04-02, kl 20:35:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

Vår! :D

Det har varit en härlig dag idag, och mycket har blivit gjort.
Gick upp tidigt för att bege mig till badhuset en sväng, men det var så många så jag orkade bara 30 min. sedan gick jag hem till mamma och skrev ut lite skolarbeten. Därefter åkte vi hem till mig för att testa om gardinerna passade i sovrummet, vilket de gjorde. Men jag var tvungen att måla klart väggarna först innan gardinerna kom på sin rätta plats.
När det var klart åkte jag & mamma runt i hela stan för att hitta passande blommor till rummet, det fick bli två lila blommor och en timjans blomma till köket :)

Har precis kommit hem efter en lång och härlig promenad med gubben, härligt att bra promenera med älskling  och prata fritt om allting, visserligen kan vi det annars också, men det känns så härligt att få vara ute i luften och promenera samtigt.

Imorn ska jag ha kemilabb, yey vad roligt :/