SKRIVET: 2011-06-28, kl 17:11:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

110628

Fortfarande för tok för längesedan jag skrev här nu ju, får fasen med skärpa mig! Det får nog bli en bildblogg istället på all natur & våra fisketurer som blir en heldel under denna sommar!
Min tassimo t20 har anlänt också! ska snart iväg och hämta den, uppdaterar såfort den är på sin rätta plats i köket. har gjort en perfekt plats för den, det kommer se skitsnyggt ut på bänken! Så är ni sugna på kaffe, latte, cappucino, te eller choklad är det bara att knacka på dörren! :D :D
Ooh, fick med mina två bilder på Vf.se sommarbilds tävling också! Spännande! Har även med några bilder på Sportfiskeforum.se med riktigt snygga bilder. så nu är de bara att hålla tummarna för att juryn på de båda ställena gillar mina vackra bilder på både natur och fiskar!
tog en orertuscherad bild på solnedgången häromdagen!
sportfiskeforum:
http://www.sportfiskeforum.se/gallery/image.php?album_id=521&image_id=14120
http://www.sportfiskeforum.se/gallery/image.php?album_id=524&image_id=14121

SKRIVET: 2011-06-07, kl 16:11:06 | PUBLICERAT I: Allmänt

110706




Livet är fullt utav överraskningar. Jag har åkt på en redig förskylning. Har väl mig själv att skylla då jag tog det första svenska doppet under helgen. Men men...Det går nog över snart..

Men inte deppar jag för det, sommaren har ju rullat igång och jag fick en gladerlig överrasning på mailen förut
 " Grattis- du är med i kampanjen Tassimo T20".
vilken stor och trevlig överraskning! Det här gjorde min dag! Jag ska få chansen att prova den senaste Tassimo t2 med alla dess olika kapslar med kaffe i olika dess former,
chokladdrycker eller té om man vill ha det, tillsammans med familj och vänner.
Är jag nöjd får jag behålla den till en viss rabatterad summa. 
Jag har blivit medlem i Buzzador, där man får chansen att testa olika produkter, men man har större ansvar än så. Det hela går ut på att rapportera om produkten - tycke, intryck, känslan, kaffesmak.
Så nu väntar jag bara på att paketet ska dimpa ner på posten så jag kan få göra mig en riktigt god kaffekopp tillsammans med något desert med kesella hallon.

Så är du kaffesugen är det bara att ta vägarna förbi hos mig om någon vecka :D