SKRIVET: 2010-12-31, kl 12:25:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

101231



2010 I BILDER:  

Jag & Dennis firade 4årsdagen på nyår
tänka sig att det har gått hela 5år idag :D LYCKA!


 20/2 -RAMMSTEIN i Globen med Björn & Dennis, Mäktigt!



Monopolkväll hos Jens med Krisin, jens & Dennis efter en
osäker bilkrock med snödriva.


Brännboll Maj
 

Pappa fyllde 50 år! roligt kalas med mycket skratt!


Fiskesäsongen började som vanligt i
Bogtjärn.


Arvikafestivalen


Jag & dennis lyckades håva in 6st rengbågar på
mindre än 45 min


Vi provade fiskelyckan i ramsvik utan något resultat


Dennis överraskade mig med en dagstur till Göteborg


Kräftfiske med familjen


Mârten, dennis lyckades vinna en 2kg chokladask


Halloween


Pepparkaksbak med systersonen Max


Mini, nykomlingen i familjen


Jul på liseberg med Dennis



Året har gått fruktansvärt fort, kanske för att man har gjort så jäkla mycket
hela tiden. Skoj har det varit. Nu taggar vi inför nästa års äventyr och hoppas på att det kommer
bli lika bra som detta år. 
Ikväll firar vi de goda minnena från 2010 och siktar framåt med god mat, champagne och underbara vänner
 GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!

SKRIVET: 2010-12-27, kl 10:23:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

101227



Det är ingen vanlig dag för det är Syster Tias födelsedag, HURRA HURRA HURRA!
Grattis syster på din 27:e födelsedag.
Hoppas att du får en bra dag!


SKRIVET: 2010-12-24, kl 12:20:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

101224


Det är julafton! vaknade upp med ett härligt glatt humör idag. Kanske har det med att göra gårdagen som spenderades med alla underbara och fantastiska människor här hemma på lite Taco-jul och allmänt mys och skoj. vi satt uppe till 2 innan de sista gästerna gick hem, mysigt :)

Nu ska jag & Dennis åka till Fiskevik till hans familj för att fira jul där med deras släkt, kommer nog bli mysigt :)
Hoppas att ni kommer få en bra dag tillsammans med nära och kära med mycket god mat, julklappar, och har det helt enkelt mysigt. Kanske kommer tomten kommer till er med!


GOD JUL PÅ ER ALLA! :D

SKRIVET: 2010-12-21, kl 14:32:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

101221



Idag känns det som om det är en bra dag, vaknade pigg kl 05:45, ut & gå med Mini och sedan iväg till dagis för lite jobb, (ett av de bästa ställena enligt mig) Man får sådant trevligt bemötande av både personal och barnen där, det värmer om hjärtat :) Lek, julpyssel har stått på listan.
 Hade en liten ledsen kommunikation med ett klipskt barn på 4 snart 5 år, imorse också. Vi stod o kokade gröt tillsammans, då jag sa att hon får ställa ut lite gröt till tomten på fredan. Svaret tillbaks var " Det behövs inte, det kommer ingen tomte till oss iår, pappa säger att han har gått i pension." Det var hjärteskärande, nästan som man fick en liten tår i ögat. Hur kan en vuxen säga så till sina barn på 2 och 4 år?! Har de inget vett??

 
Mini & Jag ligger o myser framför granen med Klasses julkalender på tvn.
Snart ska vi packa in resterande julklappar ;D Mysigt!

SKRIVET: 2010-12-19, kl 18:04:28 | PUBLICERAT I: Allmänt

101219


Jag är kär!! Den är så fin, vacker och alldeles underbar. jag har hittat den, inget snack om saken.
Nu tänker jag inte leta längre. Det skriker "Camilla" om den, ååh. Efter nyår ska jag beställa den. oj oj! Tidigare har ögonen vilat på produktens tallrikar och muggar, men nu kan jag äntligen ah den på väggen. Frågan är vilken färg jag ska välja..hm, vem tycker ni är snyggast?

Tapet Pip Studio. 



 




SKRIVET: 2010-12-17, kl 19:51:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

101217

JAG HAR TAGIT JULLOV!!! :D Rapporter och tentor är klara för iår, fy fasiken så gött det känns! Idag kan jag pusta ut halvt, ska dock sitta med att kolla på de kommande tentorna inför den 10/1, 11/1 och 13/1. Så jag har ju inte sådär mycket ledigt, men jag ska njuta FULLT UT av den tid jag har tillsammans med alla vänner som har kommit hem ifrån sina student- och jobb städer. Det ska mysas, pulkarace, äventyr, hyss och en jäkla massa därtill.
Jag firar julledigheten med att baka godis tillsammans med galenskaparna och aftershave!

SKRIVET: 2010-12-16, kl 09:53:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

101216

Fan, hur kan man vara så omotiverad till att sitta & lyssna på föreläsningar om Internationell Marknadsföring till tentan imorgon. Det som egentligen är hur lärorikt som helst, något som man bör ha med sig om man handlar med andra länder. Kanske beror det på att det är en liten små flummig lärare som pratar fritt i luften och om allt annat som gör det o intressant? Kanske finns omotivationen där för jag vet att jag ska äta julbord tillsammans med alla vännerna hos Ida ikväll? Tentan imorn känns inte alls som ett plus just nu. Har ju trots allt 7 timmar på mig att plugga!
Jag längtar efter julledigheten..

SKRIVET: 2010-12-14, kl 15:13:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

101214

SKRIVET: 2010-12-13, kl 14:16:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

101213

Har haft en underbart härlig helg nere i Göteborg/Falkenberg tillsammans med Dennis. Avslappnande kan jag inte påstå att den var, med tanke på all rännande i affärer och på liseberg. Men det var fruktansvärt gött att få komma iväg en sväng, bort från läxhögen. Men äsch, borta bra men hemma bäst stämmer rätt bra in faktiskt. 

Turen började på fredagen ner till Ullared för att hitta julklappar, lyckan var att det inte fanns någon kö, varken in eller till kassorna. Vi måste ha haft tur, men folk var det där inne vill jag lova. Som en liten överraskning  redan vid ingången går Robert Wells och chefen Doris förbi. Wells skulle denna dag underhålla kunderna med lite pianostämning! Han var inte den enda kända som vi träffade på, utan också det där äldre paret från serien som handlade för 54.000:- bittra typer det där. 

Efter att ha hittat det vi letat efter och lite där till packade vi bilen och färden gick upp mot Göteborg i kampen om att leta upp hotellet scandic europa, efter lite omkörningar och trafikolycka(var inte vi) hittade vi äntligen tillslut. Vi parkerade svåra trötta kroppar i sängarna för lite avslappning, hämtade mat från pizza hut och placerade oss framför idol.  
Lördagen fick man en dyster syn när jag kikade ut, snön var borta och det var lite duggregn, tråkigt. Med en  butter min gick vi ner för att mentalt förbereda sig på timmarna i nordstan med den typiska hotellfrukosten med äggröra, bacon, köttbullar, bröd och pannkakor.
Gisses vad trångt i ett stort köpcentrum, är inte så glad i en stor klumpsumma människor men det gick. Vi letade julklappar, provade kläder, dagdrömde på mobil/dator och kameror och hälsade på kalle anka som var på besök.
Efter några timmar tog vi våra trötta kroppar mot bilen för att åka vidare till Lisebergs jul, ännu mera folk och klaustrofobin smög sig på. Blev en kort tur där inne, men jag kom ändå ut med 2 kassar med lite härlig inredning, ett stort vitt hjärta och bokstäverna C & D samt två lotuslyckor.   
Några pengalappar fattigare men jäkla vad skoj det har varit, inga onödiga köp utan endast julklappar och lite till sig själv ;D 











SKRIVET: 2010-12-07, kl 22:18:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pepparkaksgatan 10!

Hahaha, var inne och kikade på hemnet.se för skoj skull för att se på de
hus/lägenheter som säljs i närheten av Arvika/Eda.
Hittade en fantastiskt underlig annons, tycker att den är oerhört snitsig och rolig på något vis.
Vissa kan göra en bra gärning:
http://www.hemnet.se/beskrivning/1094355?r=3
"köp pepparkakshuset, startbud 1 kr"
Bild: Hemnet.se

SKRIVET: 2010-12-07, kl 12:19:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

101207

Hela jäkla -21 grader imorse när jag & Mini skulle ut o ta promenaden. Gissa om man hade motivation till att ha hund vid detta väder. jag längtar ju inte till de dära -30 som var förra året. usch! man ska inte klaga egentligen, för det är ju det som vi människor är bäst på, att klaga. Jag gillar faktiskt vintern, vitt och härligt, jag mår allmänt gött under den här tiden faktiskt, kunna få pynta hemmet i härliga färger och alla stjärnor. nackdelen är ju att man ser ut som en mischelinegubbe när man ska någonstans, just det. Stina kom inte med som nominerande katt i vf, synd.
Min senaste kreaktion, den pryder så fint i hallen bredvid adventsstaken:

SKRIVET: 2010-12-06, kl 11:01:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

101206


Weeei! Veckan kan inte börja bättre än såhär. Jag fick en glad överraskning när jag läste min mail imorse.
Trodde att att det var ett spammail först, men öppnade det ändå där det står: GRATTIS!! Du är en av våra vinnare.Du har delat med dig av LADY Pure Color-tävlingen till dina vänner på din Facebook-sida och är en av våra vinnare. Du har vunnit en värdecheck på LADY Pure Color till ett värde av 1.000kr."

Jag hade totalt glömt bort att jag var med i den tävlingen, det var ju flera veckor sen. dock att det bara är på målarfärg så är jag fruktansvärt glad ändå, vi som ska måla om i vardagsrummet efter nyår.
Turen kan vara på min sida ibland också, ååh vad skoj :D
nu ska jag äta mjukpepparkaka som belöning! :)

SKRIVET: 2010-12-05, kl 22:12:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

101205

Jag är helt slut!! Haft en aktiv helg tillsammans med systersonen Max och Dennis.
Massvis med bus har stått på listan, vi har bland annat bakat pepparkakor, åkt pulka, lekt med lego, ätit godis, sett på film, degat med marsipan och varit ute med Mini.
Max är har nog fått en ny bästis verkar det som. Mini är jätteglad i Max och Max är glad i honom, vilket är riktigt skoj att se. Han som trodde att han var så rädd för honom innan han kom hit, men det vände fort :)
Nu är jag helt slut och kan äntligen slappna av i soffan och huvudet kan slappna av med alla "varför" frågor! Men det var varit kul, det är alltid lika kul att ha Max på besök!
Andra advent var det ja,..



" Mörkret tätnar i advent,
och vårt andra ljus blir tänt.
Gud bevare dem som gråter,
låt den leka och le åter".

Pepparkaksbak och Mini & Max





SKRIVET: 2010-12-01, kl 14:46:00 | PUBLICERAT I: Allmänt

101201

Jag funderar på att skicka in Stina som årets lussekatt till VF. Hon är ju ändå lite speciell katt, eller katt och katt kan man väl egentligen inte kalla att hon är. För vad är man för katt om man inte kan mjaua utan skrika istället? Eller sitta som en slöfock, älskar täcken och allt som har med fötter att göra, (hon har fotfetisch) ? Hur normal katt är det på en skala? ;)
Jag tror faktiskt att hon har en bra chans i denna tävling, så underbart fin som hon är. Vad tror ni?