SKRIVET: 2010-06-30, kl 18:44:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

100630


Ge mig helg med stekande  sol, fiketur, en flaska vin, Vänner & bryggan(?)
Nån som är med på planerna?

SKRIVET: 2010-06-27, kl 21:29:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

100627

Hoppas att ni har haft en lika bra midsommar helg som jag!
Midsommarafton hade allt man kunde önska sig; Underbart sällskap, svärmors jordgubbstårta, Alkohol, Kubb, Grillning, Kärlek, Skratt, skvaller, dans runt midsommarstång (en blomma i vårt fall), nakenbad och en låång promenad hemåt.
Vad mer kan man önska sig under en midsommar? :) Lördagen däremot var enormt seg och man mådde lite halvkasst, men det var de värt det! Under lördagskvällen passade jag & Dennis på att hälsa på hos hans moster som bjöd på grillat. Därefter blev de lugnt för oss, hem & ta hand om dennis som förmodligen har halsfluss.

Idag där emot var han pigg & vi tog oss en roadtrip till Karlstad en sväng. Det var meningen att jag skulle dit och kika på kortbyxor och ett par nya sandaler, men vi kom hem med mer än så!

En tunika, kuddar, ljuslycka, skor och min efterlängtade systemkamera! :D


En försmak på hur bra bilderna blir! nu är jag nöjd! :)




SKRIVET: 2010-06-22, kl 18:59:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

100622


 Spike fick middagen serverad på balkongen idag! :)
Han giller´t!







SKRIVET: 2010-06-18, kl 08:30:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

100618



Jag & en 6årig kille satt och gjorde ett sandslott med en vallgrav runt igår,
 lillkillen häller i vatten i rännan och utbrister på bred värmlänska:
" Jag tror sanden är törstig, se hur snabbt han dricker. Vilken tur att vi gav sanden vatten så fort".

Jag kunde inte hålla mig utan utbrast i skratt och instämde! :) Jag har världens bästa sommarjobb, heltklart! Synd bara att de inte pågår hela sommaren.


Bild: Google.se

SKRIVET: 2010-06-17, kl 08:45:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

100617

Jag & Dennis åker flakmoped genom Arvikas gator, dennis kör och jag sitter på flaket framför. Vi kör på gågatans kullerstenar, förbi statsparken för att nå våran anländnings plats, Arvikaverken (Volvo). Där stannar vi  och en stor hand kommer flygandes mot oss och frågar vad vi vill och vi viftar med våra rosa och gröna tandborstar, vi ska lämna våra tandborstar till verken.
Vakten öppnar portarna och vi stiger in på det enormt stora området men ingenting är sig likt, området har blivit ett stort köpcenter med själva volvoproduktionen i centrum.  Vi stiger in i en av affärerna för att finna stället där vi ska lämna våra tandborstar, första affären är ett trädsgårdscenter med blommor och utemöbler. Här finns inte det vi söker utan letar vidare i nästa affärer som är en sportaffär. Jag hittat mamma som står och väljer ut t-shirtar " tag två betala för en". Dennis och jag vandrar vidare med våra rosa & gröna tandborstar i handen. 
Vi väljer att gå ut för att se om det kanske är något utanför centret, det enda vi ser runtomtkring oss är en stor spelhall med en blinkande neonskylt utanför och en biosalong. 
Efter att ha vandrat runt på området inser vi att vi är på fel sida utav verken och springer runt på baksidan av köpcentret/verken. 
På baksidan av huset hittar vi en trång och liten dörr som är gömd, vi kollar på varandra och beslutar oss för att chansa på att det är hit in vi ska, nu har vi äntligen kommit rätt.. Efter ett ha gått i en lång och smal korridor hör vi robotar som svetsar och skruvar, vid slutet av korridoren börjar produktionen av volvotraktorerna. 
Halvfärdiga traktorer står på tur för att bli färdiga och kunna levereras till slutkunden. 
Efter att ha gått sicksack i produktionen hittade vi slutligen det vi letade efter, målaravdelningen...
*POFF*

Där vaknade jag av att väckarklockan ringde! 
(ja, jag erkänner. Jag drömmer otroligt sjuka drömmar..spec vid tillfällen när jag är sjuk) 
 

SKRIVET: 2010-06-15, kl 07:26:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

100615

Igår var det första dagen på sommarlek, otroligt roligt och tiden gick fruktansvärt fort :) Det kommer bli en kanonsommar iår igen, det känner jag på mig! :) 
Vid hemkomsten igår small det till med lock för öronen, inte mycket som jag tänkte på, förutom att det var oerhört obehagligt, efter en timma började de smärta och slocknade framför tvn i ca 2 timmar. När jag vaknade hade jag såå ont att det var nära på att jag skulle börja gråta, det pulserade, sprakade och den värsta smärtan jag har varit med om.
Hej Öroninflammartion! Veckan kan ju inte starta sämre än med en härlig infektion i ena örat, har inte fått alls mycket sömn inatt pga av att själva bubblan sprack och vattenvaret har sipprat ut genom örat. 
Om ni tänker hur de låter när man tänder raketer (pysare), precis så låter det i mitt öra och splash splash av allt vatten.. 

Tråkigt att behöva sjukanmäla sig redan andra dagen på jobbet :( 

Trumhinnan vid inflammation.  

SKRIVET: 2010-06-12, kl 14:28:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pappa 50 år!



Grattis på 50 årsdagen Käre far, Idag ska det drickas Whiskey & öl ;)


(Gubben står vid viksrondellen)

SKRIVET: 2010-06-08, kl 07:41:47 | PUBLICERAT I: Allmänt

100608



Det är studentvecka i arvika, tycker dock att de känns lite dåligt festande på dessa 91:or,
 eller så är det bara jag som är blind :)
Måste erkänna att jag är oerhört avundsjuk på dem, skulle göra vad som helst
för att göra om denna vecka! känna pirret i kroppen, gråten i halsgropen av lycka
& vara en prinsessa för en dag! 

Studenten & Balen är fortfarande den bästa dagen i mitt liv!




SKRIVET: 2010-06-03, kl 19:10:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Pricke korv!



Solen lyser himelen är blå åh vad det är skönt att leeva då...*

lalala*


Har suttit och tentapluggat Organisation och ledarskap från kl 9 - 17:00. Jag hoppas att jag vet allting om strategier, hur en ledare ska vara, 4 kategorier, kulturer, makt och nivåer fungerar i en organisation. Jag gör mitt allra bästa imorgon iallafall.. :) sen får de gå som det går, har iaf tagit mig igenom den första teminen av utbilningen, 1 år klar! Jag är nöjd.

Har precis kommit hem från en härlig promenad, gick nog runt halva stans hörn och kanter! Solen skiner så starkt att jag har blivit en röd prickekorv i ansiktet, NU är det sommar!
Har ett mål att försöka ta en promenad, lång eller kort, varje dag fram tills midsommar. Så imorgon satsar jag på att gå till kära mor & far efter tentan. Likaså på lördagen får det bli en härlig morgonpromenad till mor & far! Jag är taggad till tusen! :)








SKRIVET: 2010-06-03, kl 11:16:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

100603



Har under denna vår/sommar börjat älska blommiga klänningar och långa, ända ner till fötterna.
Är i behov av en ny dress inför studenten & pappas 50års kalas. 
Helst av allt vill jag ha Sarah Jessica Parkers klänning ;)  
      

Finns på Kappahl.

  
klänningar från Hm.se & Halens.se

SKRIVET: 2010-06-02, kl 10:23:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

100602



Hittade den här underbara fina klänningen som Sarah jessica Parker hade i
Sex and the city 2! :)  Den kostar 5000:-, men det är nästan värt det!
klänningen finns på Marinadesign.se
JAG VILL HA!!
 JAG VILL HA!! 


      
  

SKRIVET: 2010-06-01, kl 11:20:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

100601



NÄSTA TISDAG FÅR JAG HEM MIN NYA SOFFA TILL DÖRREN !! :D
Tyvärr fanns den inte i detta tyg i lager så det fick bli en vit sålänge.



Vaknade av att jobbet ringde förut, de ville att jag skulle jobba ytterligare några dagar i Juni.
Sorgligt nog så ska jag jobba på studenten & balen (10:e & 11:e). Som tur är så missar jag inte själva utspringet för solbergastudenterna, slutar kl 16:15 denna dag, blir en hektiskt dag men det får gå. På fredagen däremot slutar jag inte förrän kl 18:30, kul att få vara med på en förskoleavslutning, men trist ändå, jag hade gärna velat gått o sett agnetebergs skolavslutning!  
Veckan efter det börjar sommarjobbet som pågår i 4 veckor utomhus. Veckorna kommer bestå av lek och bad, kanoting och massvis med roliga och härliga lekar. Livet är en fest! :)


Insåg igårkväll att jag har den sista tentan för denna termin på torsdag om organisation och ledarskap, vilket jag självklart har förträngt bort, har ju haft fullt upp med jobb (har jobbat 13 ggr denna månad aka 64 h= fet lön). det är bara att plugga på de två sista dagarna och göra mitt allra bästa, det enda som kan se är att det blir en omtenta. Är oerhört glad att jag lyckades läsa ut boken hur moderna organisationer fungerar iaf på 500 sidor, jag rekomenderar den boken för de som ska/är ledare eller chefer. En otroligt bra bok som beskriver hur en organisation ska vara och hur man ska möta olika kulturer samt hur man sätter upp en bra strategi/mål i ett företag. Boken kommer att följa med mig till mitt framtida yrke! :)