SKRIVET: 2009-12-18, kl 22:19:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

091218

Ha rinte orkat blogga under veckan, eller lättare sagt jag har inte haft något sug på det i princip!
Halmstad är avklarad och jag skulle mer än gärna vilja stanna där ett tag längre, helgen gick alldeles för fort!
Vi hade det grymt trevligt och mysigt hemma hos sara&björn, fick en rundvandring i Halmstad, frukost serverad, Vin&ost kväll, Idolrepris, va på en pub där EN öl bara kostar 25spänn!! rena himmelriket för vissa! sova på madrass i vardagsrummet och mysa alla 4 tillsammans. Jag längtar redan tillbaka :) vara fri för en helg.
Lisebergs Julmarknad hanns med också, vilket underbart ställe. Där kunde jag gå runt i flera timmar om det fanns tid, dit blir det fler resor.
Så fint med alla de 59 miljoner ljus, djurens ark och självklart självaste tomten och hans nissar var där.
tyvärr fick vi inte med oss något hem ga av ekonomibrist, men jag har upplevelsen, underbar&romantisk.

Veckan har spenderats med att rå plugga till tentan som var idag, och den kändes sådär. svarade inte på allting, eller så svarade jag på helt fel saker. Men nu är det lov ett litet tag och jag kan äntligen ladda om batterierna.
Det kommer bli julbord tillsammans med alla goda vänner här hemma, kommer bli otroligt mysigt. Pynta julgranen ska vi också göra :)

Bilder kommer inom kort när datorn har blivit till sitt rätta jag igen.


SKRIVET: 2009-12-10, kl 22:13:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

091210

Uppe med tuppen idag och kände mig riktigt utvilad! Runt 8 var jag redan i skolan och räknade lite externredovisning, och så har dagen sett ut mer eller mindre. Det enda jag har sett idag siffror hit och dit, konton och kontonummer överallt och ännu mer siffror som i slutklämmen skulle bli en balansräkning och ett resultat. Men vi fixade det tillslut efter sisådär 4 timmar!
Jag & dennis har precis packat klart väskan. Imorgon efter att jag slutat skolan ( 16.00) åker vi iväg på en weekend ner till Halmstad för att hälsa på de fantastiska vännerna Sara & Björn. det lär bli en mysig helg med den traditionella ost & vin kväll och lite göteborg på det.
Har inga speciella förväntningar på Liseberg, men jag ska iallafall ge tomten min önskelista ;)

 

Jag har föresten namnsdag idag(Malin) på självaste Nobeldagen!

SKRIVET: 2009-12-09, kl 21:29:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

091209

Jag har haft fullt upp denna vecka men det ena och andra. var på julmarknad med familjen på mariebergskogen under helgen och såg världens största gris, den kommer göra många mätta under julen. Jag har aldrig skådat så stor förut! Har även hunnit med att fira kusinen Simon som blev körkortsålder.
Resterande dagar har jag ängat åt att sova, julpyssla med pyssel och bak, har även hunnit med att göra en del i studierna också. Har inte hunnit läsa inför omtentan nästa fredag men det tar vi på måndag, för under helgen är jag studiefri och ska spendera helgen i HALMSTAD/GBG hos Sara&Björn. Det ska bli enormt kul att få träffa dem igen och se hur deras liv i Halmstad ser ut. Jag har faktiskt saknar Sara även om det inte var allt för längesen vi sågs. (Hon överraskade oss på Halloween utan förvarning)
Under tiden ska vi försöka hinna med att hälsa på Kristin i Gbg också innan vi beger oss in i sveriges finaste(?!) Julmarknad.

Vad ska ni göra under helgen? =)


"Mörkret tätnar i advent och vrt ljus blir tänt.
Gud bevare dem som gråter, Låt dem le och leka åter"





Gjorde en liten myshörna, fick låna mammas brödkista som hon lagt i garderoben, tycker den passar utmärkt till min hall. Provade att göra egna frostlyckor blev helt ok bara det att sockret smälte när det blev varmt. Men det var fint! :)


Här är grisen jag pratade om. Se så enorm!!

SKRIVET: 2009-12-04, kl 22:20:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

091204

Det är fredag och jag har precis kommit hem från mamma & pappa. Syster från Säffle var där också, inte så ofta som vi ses faktiskt.
Sitter i min ensamhet och väntar på att Idol ska börja igen, Dennis är på firmafest! Om jag ska vara helt ärlig så är det riktigt härligt att få vara ensam hemma lite ibland och komma ifrån varandra under några timmar. Känslan av att bli fångad i hans armar blir så mycket härligare då ;)

Imorgon följer jag förmodligen med till Grums för att hälsa på Storasyster med familj och sedan vidare till en julmarknad i Karlstad, på kvällen avslutas det med julbak och ett glas vin eller två ;)

Avslutar fredagsmyset med en gammal bild.

SKRIVET: 2009-12-02, kl 11:08:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

091202

Har haft bloggtorka på ett tag, mycket att göra på sistone men nu är jag tillbaka! :)
Första advent är redan här och snart är det 2:a advent, tiden går oerhöt fort tycker jag, men det är som sagt den bästa tiden på året enligt mig.
Vintersolen lyser klart ute och det är frost på träden och backen, precis som det ska vara såhär års!
Jag har börjat fått i ordning lite julemys här hemma, gardinerna är upphängda, adventsstjärnorna lyser rött & vitt i fönstren och värmeljusen värmer upp oss, men det är lite kvar att göra. Jag ska nämligen försöka på mig en julkrans iår, får se hur jag lyckas. Även ett nytt juleland/tomeland ska byggas, fick använda den mossan till adventsstaken istället.
Veckans händelser består av massa plugg, städa, träna och julbaka! Vad ska ni göra under veckan?




Jag är otroligt nöjd med staken iår, kommit på idén alldeles själv. Har klistrat dit Adventsdikterna och målat hjärtan som är köpta på Panduro Hobby. Den blev som jag ville ha den, lantlig julig!