SKRIVET: 2009-09-29, kl 11:21:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

090929

Jag glömmer totalt bort att jag har en blogg ibland, därför blir det inte så mycket uppdateringar stup i kvarten. Kanske är det för att jag inte riktigt vet varför jag har den heller..
Det har iallafall inte hänt så där jättemycket under de senaste 5 dagarna, Gör mina dagliga sysslor; sova, äta, diska,städa, skolan, äta, sova..
Helgen har spenderts med skolarbeten, passat systersonen Max en stund vilket var mycket trevligt. Vi passade på att vara ute hela dagen eftersom det var så fint väder på lördagen. Lekte i lekparken och sparkade boll tills det blev mörkt och det var dags att köpa lördagsgodis! :)
Dennis har även påbörjat på hallen, några panelskivor sitter nu på väggen och jag kan se resultatet framför mig hur det kommer bli när det bruna golvet bryter av mot den vita bröstpanelen och den vita mäktiga tapeten ovanför! Jag är extatiskt (heter det så?!). På söndagen passade vi även på att gå på auktion för första gången tillsammans, jag var ute efter en smörkärna men den var redan såld :/ men jag fick med mig en gammal hederlig mjölkkanna iallfall, jag är nöjd! Den kommer vara pricken över i:et när hallen blir klar :D

söndagen spenderades i lugn och ro med varma smörgåsar och levande ljus! :)

 



  

SKRIVET: 2009-09-23, kl 13:55:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

090923

Jag sitter fast!! Just nu Hatar jag allt som har med teknikens under att göra, speciellt när det gäller word/open office. Det vill verkligen inte som jag vill idag, eller gör det de någongång föresten? tror helt ärligt inte det..
Sitter och försöker kompletera ett litet fel som jag hade på en word uppgift; att göra en automatisk innehållsförteckning, jag får helt enkelt inte till det och alla rubriker kommer inte med i innehållsförteckningen.
Varför kan man bara inte få skriva det rakt upp och ner istället, precis som man gjorde förr på den goda härliga tiden, varför krångla till det så förbannat? :( Jag blir less helt enkelt..
Ingen som är haj på det här? Inte finns det bra information eller beskrivning heller, SUCK!!

SKRIVET: 2009-09-21, kl 17:40:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

090921

det har inte hänt så mycket under helgen faktiskt, vi var en sväng till Årjängs Mârten och kollade lite, kom hem med 15 filmer rikare ;D nu blir det mycket filmtittande under den kommande hösten.
Släkten har också grattat mig, fick lite smått och gott faktiskt så jag är nöjd.
Men ännu gladare och nöjdare är jag idag!!!
Jag ska få se rammstein tillsammans med Dennis o björn den 20 feb 2010, det är så otroligt grymt!! det påstås vara en sjuhelvetets bra uppvisning som de gör och jag vill verkligen inte missa den, och det kommer jag heller inte att göra! :D Åh, jag är såå nöjd! är så sjukt långt kvar bara =/

SKRIVET: 2009-09-18, kl 19:09:30 | PUBLICERAT I: Allmänt

090918

Tvätten har stått på listan idag, mer har jag inte gjort, förutom att lagat en misslyckad lasange enligt mig.
Resterande utav dagen har tillängats i soffan, precis som vanligt! Har inte varit på motivationen att gjort något ännu idag.
Men nu är det dags för lite bowling och trevlig sällskap nere på rajjen´s. Vara lite sällskaplig och säga "vi ses nästa år" till Hanna som åker iväg till Australien till måndag och upptäcker världen, är lite så avundsjuk på henne. Jag skulle också vilja åka utomlands i ett år och bara jobba eller se sig omkring, men inte till australien där alla uschliga ormar och annat farligt djur finns, nej tack då stannar jag hellre i sverige!

Hoppas ni får en trevlig kväll läsare! :)


Cogito ergo sum !

SKRIVET: 2009-09-17, kl 21:43:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

Det behövs en förändring..

Så sant som rubriken lyder, det behövs definitivt en ny förändring i mitt liv just nu! Jag är trött på de här rutinerna, jag verkligen avskyr dem! Vakna, äta frukost, diska, städa, laga mat, läsa skolböcker, laga mat åt dennis, äta, tvn, ta in disken, göra sig klar för säng, sova, försöka sova...Vakna!
varför kan inte jag få vara den person som är ute i vida världen och upptäcker och verkligen lever livet utan att behöva tänka, utan bara att va i det fria..? Nej, istället har jag blivit som en ung hemmafru och jag börjat tveka på detta liv..Jag vill ut i världen!
Någon som är sugen  på att följa med? packa väskan och resa någonstans och hoppas på att hitta ett jobb vid de varma breddgraderna och stanna där, kanske månader, kanske år.. det skulle vara som en dröm för mig. Men det går inte, jag är alldeles för fast vid livet i sverige, arvika, Vid dennis!

Någon dag kanske jag får som jag vill..kanske han gör något för mig och bestämmer sig för att låta mina önskningar gå i uppfyllelse, men det är bara en önskedröm, precis som allting annat...

SKRIVET: 2009-09-17, kl 12:22:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

090917

Tiden rullar iväg och snart har ännu en vecka gått utan att jag ett dugg! Vad ska det bli av mig egentligen?
Jag hade en supertrevlig utekväll i lördas tillsammans med de allra bästa; Jens, Robert, Nils, Carl, Ola, Emil, Ovlien & Dennis! Vi tog oss en tur till The roof för att käka lite mat och äta gott, det barkade direkt med att ta in ett stuprör med öl samt en flaska vin, lika bra att köra på hårt direkt ;) En oerhört mysig och trevlig kväll, kvällen avslutades tidigt och vi bestämde oss för att fortsätta kvällen hemma hos Jensas Place, där jag mer eller mindre somnade och det var lika bra att vandra hemåt..Tack föresten för presenterna Jens & robert, kommer väl till användning!

Resten av veckan har både jag o dennis legat sjuka med feber och värkande kroppar (nej det är inte svinis som har kommit) Idag är det bättre med fyiken men inte med psyiken (stavas det så?!) Idag är det inte alls bra med mitt inre, idag ska morfar begravas hos mormor. Vet inte riktigt om jag vill vara med eller inte, det kommer kännas overkligt att se honom som aska i en vacker burk nergrväd i jorden..Det är nog jobbigt att behöva se hans namn på stenen..Men han har det bra, han har det bättre nu i Nangijala, vet vet jag




SKRIVET: 2009-09-11, kl 17:22:44 | PUBLICERAT I: Allmänt

090911

tänka sig att det redan har gått 8 år sen ( eller är det 9?!) efter att terrorattacken i New York var, känns inte alls som om det var så längesedan och jag minns allt! men det ska inte bloggen handla om idag, nog om attacker i världen.

Har varit och hälsat på syster och hennes familj i grums idag, det var riktigt mysigt! Det bjöds på våfflor och färska bär. Mums! Därefter var jag och max på äventyr i skogen och lekte troll :) Tänkt om man ändå kunde få vara liten igen, vad allting var fantastiskt då, och vilken fantasi man hade! :)
Just nu har jag tagit en paus från att sitta med näsan i skolböckerna, vilken underbar fredagskväll, eum.. men det måste göras tyvärr om jag ska bli godkänd :s. Men vem vet, det kanske är annat skoj planerat idag som jag inte vet om än :D Jag har ju trots allt fyllt 20 år ;)
Nej, åter till böckerna innan gubben kommer hem!

 

Cogito ergo sum!

SKRIVET: 2009-09-09, kl 11:27:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

090909

Idag får jag öppna Presenter, För jag fyller 20 år idag!! då har jag blivit stor flicka då ;D det känns ingenting ännu, men självklart är det alltid lika trevligt och spännande att fylla år! Man vet aldrig vad som ligger sig gömd bakom de fina presentpapperen med rosettsnören på ;D Iih..
Jag är extremt nyfiken på vad dennis älskling kommer med idag :)
Shit, jag har levt i 20 år! och de åren har gått otroligt fort, tänkt vd tiden kommer gå snabbt framåt och vips så är jag 40 år, har familj och kanske jobbar och sliter, vilken skillnad..
Nog om födelsedagen..

Morfars begravning har varit och den var så otroligt vacker, blommorna, musiken allt var så sagolikt vackert.
Än idag vill jag inte inse att Min hjälte morfar är ur livet och har förenat sig med mormor, Jag kommer aldrig att inse att han inte kommer finnas på sin gård nästa gång som jag åker dit. Jag saknar honom alldeles för mycket, trodde aldrig att man kunde sakna en person så här högt som jag gör, han fanns alltid där till hands när man behövde honom, han ringde alltid och frågade hur det var med mig, vem kommer göra det nu? :/ vem kommer att prata gott om mig när jag åker till hans gård o hälsar på låsasmormor? vem kommer sitta där och berätta gamla historier om sitt liv..?
Jag saknar honom helt enkelt, det kommer jag alltid att göra!
Han var trots allt min hjälte !!



SKRIVET: 2009-09-02, kl 22:24:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

090902

Dagen i all ära började ganska tidigt med att sticka iväg till Anc för att träffa min grupp i skolan för lite planering hur vi ska lägga upp en interjuv som vi ska göra hos ett företag. Det gick smidigt måste jag ändå säga och det känns som om det kommer bli en riktigt bra rapport om företaget.
Därefter passade jag på att åka hem till Mamma en stund för att fokusera på engelskaboken och skriva ut lite sidor, men det återgick till en fika på stan tillsammans med mamma o moster istället. Mycket trevligare!!

Nu på kvällskvisten så har jag dennis, hans bror o deras morfar varit i fiskat långt ut i ingenstans. Jag passade på att plocka blåbär och lingon, här ska det göras sylt av alla sorters slag..:D Jag är nöjd!

Dagens humör är inte alls på topp, det känns oerhört tufft och kämpigt just nu, speciellt när man vet att fredagen smyger allt närmare inpå. Det här har gjorts att min andra hälft har  fått tagit mycket stryk och jag har skrikit åt honom, varit oerhört lättirriterad över småsaker. jag känner mig oerhört dum efteråt och tycker inte alls att det är underligt om han inte vill ha mig här längre, så som jag har hållit på under den senaste veckan, Men jag älskar honom mer än allting annat & det hoppas  jag att han vet, Jag är INTE rasen eller förbannad på honom, jag är arg på mig själv och världen runtomkring mig, jag är förbannad på sveriges läkarvård om inte gör vad de ska göra, de har tagit en helt underbar och älskad person ifrån mig, min morfar, Min alldeles egna hjälte!!
Istället för att falla ner i gråt och ligga i fosterställning dag ut o dag in, så har min ilska tagit över och jag tar angrepp mot dem i min närhet.
Ni får bara ha lite tålamod...


SKRIVET: 2009-09-01, kl 12:34:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

090901

Det är redan September! Det är bara 8 dagar kvar tills jag fyller hela 20 år, inget som jag har tänkt på precis, har inte hunnti tänka på vad jag önskar mig utav familjen heller. Egentligen tycker jag att det är onödigt att önska sig saker, man ska väl vara glad över det man får, eller?! Jag önskar mig ingenting, endast en bra dag.

Är ledig i från skolan idag också, då passar jag på att endast ta det lugnt. Ska iväg och hämta ut ett paket på nöjesbutiken senare, mina litteratur böcker har kommit. Kanske borde passa på att läsa dem medans jag ändå har lugn tid framför mig innan dennis kommer hem och maten ska lagas..


Ibland Älskar jag hösten, och dess varma färger..