SKRIVET: 2010-01-27, kl 20:49:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

100127

Känner mig som en uppstoppad gris just nu, men jag är nöjd, så jäkla nöjd idag!
Dagen i all ära började med tunga steg mot skolan för att göra ett grupparbete där ingen utav oss förstår riktigt vad som är meningen eller vad som ska göras i uppgiften/rapporten.
små surrande getingar i huvudet och tankarna vandrade iväg, jag ville bara hem till tvn, Mario Bruce Wii men icke, jag höll ut ytterligare ett tag. vilket var oerhört tur trots allt!
Omtentan till marknadsföring 1A hade kommit och klumpen i magen & nervositeten började komma. Många utav oss var på gränsen på G och jag kände inte alls sug på att få tillbaka min, hade en svag känsla på att det skulle bli ytterligare en omtenta, men tji fick jag. 3 poäng från VG kallar inte jag illa, hade jag formulerat mig bättre på en fråga hade jag fått VG. Jag är inte så dum trots allt (fast att vissa människor tror det, HA fick ni!)

Det här firade jag med en tur till Godis huset för inköp av belöning.
Efter en liten sockerkick blev jag sugen på att göra något kreaktivt och förbättra min inredning lite!


Små saker kan förhöja stämningen!

SKRIVET: 2010-01-26, kl 17:45:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

100126

Helgen är över! Det har varit en fantastisk härlig och vacker helg.
Syster Kristina & Jan har gift sig och döpt deras andra barn Felix samtidigt. Vigseln och dopakten var alldeles sagolikt! Kristina var som en isdrottning i sin vackra klänning och Jan i sin frack, max var hur lugn som helst i kyrkan, jag trodde aldrig att han skulle stå still under de 45 minuterna. Jag var en stolt syster/moster.

Efter kyrkan fortsatte festen i Grums folkets hus, Dekorationerna i rummet var perfekt och jag blev riktigt imponerad av blomdekorerna på borden.
Maten var alldeles utsökt, bland det godaste jag har ätit, många härliga tal hölls (jag & syster Madde höll ett tal till Tia om vår uppväxt & vad vi har gjort tillsammans, jag tror hon uppskattade det).
Det blev vals, god bröllops/dop tårta, och lite mera dans, allting var sagolikt!
Jag tror att dagen innehöll allt; kärlek, glädje, skratt, tårar, dans, någon blev för full, heta diskussioner och lekar.
Det var en fantastiskt rolig dag och jag hoppas att Tia & Jan fick det bröllop de ville ha!

Jag tänker inte lägga upp några bilder på bröllopet utan jag hänvisar till Bruden: http://kristinatia.blogg.se/

SKRIVET: 2010-01-18, kl 19:12:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

100118

Jag har redan klarat av den första terminen på Export-och importprogrammet, nuär det bara 1 ½ år kvar tills jag är färdigutbildad. Måste erkänna att det känns riktigt bra det här. Jag har nog hamnat på rätt spår nu trots all velande under förra året, men en sak vet jag; Jag ska bli chef i framtiden, helst hos ett företag som kämpar för de utrotade djuren!

Helgen spenderades med hela familjen, vi har blivit en stor familj nu. Mamma bjöd på middag & julgranen kastades ut. Det blev lite  pulkaåking på söndagen vid Ingestrand också med Dennis, mamma & Max. Jag gillar min familj! :)

De närmaste veckorna är redan fullbokade och det är knappt några luckor alls kvar i almanackan under en 2 månadstid.
Först ska Storasyster Tia&Jan gifta sig samtidigt de ska ha dop för deras andra barn, Felix.
ska planera in en resa till Gbg & ta med mig Kristin hem till Arvika igen innan januari är slut ( någon som vill följa med föresten?), Jens fyller år (storkalas på G?) Syster Madde fyller år, RAMMSTEIN (endast 33 dagar kvar!!) sedan fyller Dennis & Ola år i Mars. och självklart tunga skoluppgifter & 4 tentor på det här.
Efter det kommer Påsken vilket resulterar till att våren är på väg..


Föresten, jag är på jakt efter en 3 delad kakburk i plåt. tycker de ser så otroligt häftiga ut. Mammas moster har en sådan & vid vaje kaffefik blir jag alltid lika spänd & nyfiken på vad det är för kakor som gömmer sig i dem.
Någon som vet var man kan få tag i en sådan här?!

bild: lånad av google.

SKRIVET: 2010-01-14, kl 10:52:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

100114

Externtentan gick mer eller mindre skit igår, men det var jag förberedd på! Det är bara att ta nya tag och fokusera på omtentan som kommer i feb.
Idag är det fokus på Logistik Tentan som är imorgon, jag förstår inte varför lärare lägger två svåra kurser/tentamens på samma vecka. Det är inte Okej!

Förörvigt sitter jag med en dunderhuvudvärk, värk & pulserade öron. är det öroninflammartion på G kanske eller är det bara förskylningen som har sätt sig? Skulle vara så typiskt om det var öroninflammartion. Suck.
är inte alls så vidare sugen på att läsa inför imorgon, huvudvärken tar överstyr. jag vill inte, jag vill inte men jag måste.

Jag överväger att gå & lägga mig igen och sova bort värken i kroppen.



SKRIVET: 2010-01-12, kl 11:00:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

100112

Jag är inte alls sugen på att tentaplugga, för jag vet att det kommer gå asdåligt på den ändå imorgon. Förstår ju ingenting av det jag gör; debet, kredit, ackumulerad avskrivning, merskattvärde, in & ut betalningar, upplupen kostnad/intäkt. You name it!

Vill bara vara kvar i de här 3 gångna veckorna, jag har aldrig haft så här kul sen somras. Man visste aldrig riktigt vad dagen hade att vänta sig förutom rutinerna som råkade bli av; slöa hos Jens tillsammans med Kristin, Jens & dennis. Där det blev en hel del soffläge och lite Tekken6 på det. Skratt & skvaller hela dagarna. Orkade vi röra på oss så blev det alltid en liten tur till godishuset för att hyra film o köpa chips..
Spontan fylla sisådär på en tisdagskväll kanske aldrig är fel heller ;) Vi skulle spela bowling, men rajjens var stängd & vi beslöt oss för att ta en bygdetur, Kicki&Jag fortsatte vårat skvaller och tokigheter vi ska göra under sommarni baksätet, prat om krockar och Vips upp ur ingenstans, så körde vi av vägen och rakt in i en snödriva. Snön täckte bilen och vi var bara några centimeter från att träffa en hög med timmer, det kunde ha gått riktigt illa. Man tackar för att chauffören svängde lite =)

Film har varit ett måste under varje dag mer eller mindre och jag har aldrig sett så många dåliga filmer under en kort period som denna. Det kommer bli tomt nu när vekligheten börjar och Kristin har åkt ner till Gbg. Men grabbarna stannar ändå kvar i  Arvika.

Det är bara att gå tillbaka till verkligheten med betående av en jäkla massa plugg. Usch!


SPIKE - skäggagam ödla

SKRIVET: 2010-01-06, kl 11:10:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

100106

Jag börjar bli riktigt förskyld, har tusen köttbullar i näsan, halsen kliar & huvudet dunkar.
Det här var jag inte alls beredd på, jag har inte tid att bli sjuk nu när jag har saker upp till öronen att göra.
vetinte riktigt hur jag ska fixa att läsa på två tentor tills nästa vecka, jag förstår ju ingenting utav det jag läser eler gör =/ det är brar att hålla tummarna och hoppades på det bästa.
Jag har inte motivation alls till att öppna böckerna.

En varm dusch kanske gör altng susen, ikväll ska det bakas med kristin =)

SKRIVET: 2010-01-04, kl 23:56:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

100104

Dagen blev inte som jag hade tänkt mig. Drog mig i sängen fam till 12 idag & det var oerhört härligt vill jag lova.
Därefter vandrade jag & dennis ner till stan för att fixa en värmeplatta åt Spike (farborkanin bet av sladden på värmestenen) Passade också på att ta en vandring runt stan med syster Tia.
Lite middag och lek hemma hos mamma med systersonen innan jag begav mig iväg till jensas manison (det ahr blivit som en mittpunkt under de senaste dagarna)
Det var ännu en dag för film och chips med dip, denna gång valde vi nog en av de bättre filmerna jämfört med de andra som vi har hyrt under helgen.

Imorn blir det bättre tider & jag måste försöka sitta med läxor annars blir det feting IG på de två tentorna som kommer nästa vecka.
Jag funderar på att dra ihop vännerna & dra till rokkmakk mellan mangskog & sunne för lite pulkarace och äta de perfekta våfflorna! någon som är sugen att bli med?

bilden är från tidigt vår & upphittad på google.se

SKRIVET: 2010-01-03, kl 13:23:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

100103

shit vad jag är kass på att blogga. Jag har haft så otroligt mycket runt omkring mig under hela december.
En resa ner till Halmstad till Sara&Björn & en tripp till lisebergs julmarknad, otroligt avslappnad resa,
julbord med vänner nere i vår källare bestående av  sanning & konsekvens, ölspel, god julmat, ett hav fullt med alkohol och tokigheter. Julfest hos Nisse- det barkade redan vid ingången av roligheter.
Singstarkalas hos jensas manison- det sjöngs som aldrig förr. Myskvällar hos jens med mycket av tvspelet tekken6.
Kristin som har gått med sin resväska mellan mig&dennis och Jens.
förberedelser för nyår 09. Pulkarace i tallis och i gulakiosken backen! mer sådant.
Roadtrip till charlottenberg med jens, Kicki & Dennis. Jens blev nog lite trött på oss ;)

Sedan kom NYÅRSAFTON med galenskaper så det stog härliga till, Kicki kom förbi ganska tidigt och vi korkade upp redan vid 13:00, dukade nere i källaren och hjälpte core att göra mat (vi hade vår alldeles egna kock)
sedan satt vi och pratade strunt som vi brukar göra ;) och såg på sound of music innan vi vandrade ner till källaren och väntade på de andra vännerna som skulle fira nyår med oss.
Det barkade redan när alla kom, men shit vad skoj vi hade det. Maten bestod av skagenröra med toast, ryggradsbiff med hasselbakspotatis & sallad, och choklasmoussekaka, otroligt gott.
Självklart passade vi på att spela sanning & konsekvens denna gång också och det brakade även denna gång av roligheter som folk skulle göra. Även pandoras Ask var med denna gång. Något jag rekomenderar.
Självklart hade vi en av vännerna som däckade redan vid 12slaget, precis som det ska vara på nyårsafton:)
Vid 12slaget vandrade vi utåt för att se på raketer och öppna champangeflaskan, det blev många kramar och pussar hit & dit. gratulerade Daniel som fyllde år. Efter 12slaget sprang jag iväg till morbror och grattade honom, han fyllde ju också år! Sedan satt jag där en stund och spelade wii med kusinerna, en bra avslutning av kvällen.

Tack alla som var med på Nyårsafton!

Jag & Dennis firade vår 4-årsdag på nyår också :)