SKRIVET: 2011-02-22, kl 13:59:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

110222


Försöker förstå något utav organisation och ledarskap med strategier, olika ledarskap och perspektiv, mycket att ta in men ingenting vill fastna för tillfället. I själv verket så är ledarskap något oerhört intressant och spännande, ett bra redskap att ha med sin in i arbetslivet, oavsett vilket arbete man har.
2 dagar kvar till tentan, och  ingenting vill fastna. Kanske beror de på att jag mår sjukt dåligt idag.
Känt mig mör i kroppen ett bra tag och nu håller helvetet på att braka loss tror ja. Vaknade upp med en svag migrän som vägrar släppa, lite feber på det och illamående som är toppen över i:et. Influensa på gång kanske? fan då..
De är säkert barnen på skolan som smittat mig, spysjukan härjar ju där tydligen..

SKRIVET: 2011-02-21, kl 09:59:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

110221

Jag är inte ett dugg sugen på att gå iväg till jobbet, även om jag ska vara på favoritplatsen med underbara fritidsbarn och personal. Jag längtar inte ett dugg till organisation & ledarskaps tentan på torsdag, med en jäkla massa strategier och ledarskap.
Fan, kan de inte bara bli Maj snart? tiden går ju så grymt sakta när man längtar efter något. Jag vill bara ligga i solstolen vid poolen och läsa en bok och leka lite med syskonbarnen i havet...
74 dagar kvar..

SKRIVET: 2011-02-17, kl 11:56:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

110217



Det verkar som om det blir musikens år, mycket som man skulle vilja gå på just nu! Linkin park frestar oerhört mycket just nu, var så sjukt bra sist jag & Dennis var där! räcker pengarna så får det bli dennis födelsedagspresent! :D
Men först blir det Rise Against den 19/3 med dennis, björn & Ida! :D




ps. Madde, Mini får vara i buren nu i 2 dagar så han inte
 springer runt i lägenheten o öppnar stygnen!

SKRIVET: 2011-02-16, kl 21:16:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

110216

Äntligen har Minibebis fått operera benet och vi kan se ljusare på framtiden. I morse kl 8:00 var vi på smådjursklinkiken och lämnade honom alldeles ensam med vetrinären. Redan kl 2 fick vi komma och hämta honom, Operationen hade gått jättebra, enligt doktorn så nu är de bara att hålla tummarna att han blir fyrbent liten miniräv snart!
Än är han fortfarande lite groggy efter narkosen och vet inte riktigt vart han är, han är inte riktigt medveten om närvaron ännu, den stackarn! så nu ska han få vara lugn i 6-10 veckor innan han kan börja sitt vardagliga liv igen. Hur det ska gå att sysselsätta honom i en bur kommer vara svårt, med tanke på den enorma livsenergi som han har!

SKRIVET: 2011-02-15, kl 10:36:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

110215


JAG VET VAD JAG SKA GÖRA UNDER 2011!
Igår fick jag en lysande idé då jag & dennis satt och prata om mina sjuka drömmar som jag har, de är så onaturliga att man nästan kan tro att jag tagit något innan jag somnar, igår tex drömde jag om hur domedagen kommer se ut genom att ett vitt sken i form av ett klot lyser upp på himlen och ett flygplan attackerar oss! i min dröm skapades domedagen av ett barn på förskolan som sköt upp en raket och hade ett samarbete med liknande starwars figurer som skulle döda alla på planeten.
Ni får höra resten av drömmen någon annan dag.. Nog om det..

Eftersom jag drömmer så underliga drömmar så har jag bestämt mig för att skriva en barnbok! vet exakt vad den ska handla om och hur bilderna kommer se ut, den kommer vara en jättefin barnbok som visar kärleken till sin bäste vän!  Eftersom jag alltid har älskat att skriva och älskar att umgås med barn så kan de ju inte bli bättre!

Äntligen har jag kommit fram till vad jag ska göra! :D
Kanske detta kommer bli min nya karriär, att bli en barnboksförfattare, det vore drömmen!

SKRIVET: 2011-02-12, kl 17:06:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

110212


Ännu en helg är snart avklarad, vännerna kommer hit sen för att ta några öl och fira de som fyllt år/fyller år! :D
Imorn blir det säkert en tur på isen om vädret tillåter med familjen! :D


Håller tummarna om att bli testpilot åt Arlas nya cremé fraische, smaksatta. Skulle ju vara riktigt skoj att få bli en testpilot då jag älskar att exprimentera med mat och alla dess smaker! Håll tummarna för mig!

Bli det ni med vetja! http://smartsontestpilot.se/arla-koket-creme-fraiche-gourmet/bli-testpilot/

Eftersom det inte går att lägga in videon till Arlas reklam så länkar jag den istället:
http://www.youtube.com/watch?v=FLygCS2pWSU



SKRIVET: 2011-02-09, kl 10:05:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

110209

Solen skiner och det är riktigt gott att vara ute! Det är en sådan dag då man ska vara ute på isen och grilla korv med nära & kära. Men här sitter jag och tentapluggar inför imorgon. Denna gång handlar det om lagar - export och importrätt. Det är lagar hit och dit, vilka som gäller och inte gäller vid olika tillfällen.
Det frustrerande är nog att jag inte riktigt vet hur jag ska plugga på, eftersom vi får ha med oss alla lagar och böckerna på tentan. Hm...
Jag kanske skulle gå ut en sväng ändå...

SKRIVET: 2011-02-07, kl 17:44:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

110207

Varit dagen då stenen i magen aldrig har varit större som då..
Varit på djurkliniken med Mini idag, fick bli röntgen på honom för att se vad som var fel i höften/benet på honom. Han slocknade bums vid lugnande medlet. Det visade sig vara att knäskålen hoppar ur led lite då och då vilket resulterar till att han inte stöder på benet.
Så nu ska han opereras för att kunna få gå på riktigt igen, den stackarn.
Som tur är täcker försäkringen operationen, annars skulle det gå på mellan 15-20.000 för att göra ingreppet, vilket vi inte har. Klumpen växte där ett tag när läkarn berättade vad de skulle gå på.
Men nu är de fixat, försäkringen tar det och Bebis får ett friskt ben nästa vecka!

SKRIVET: 2011-02-06, kl 15:05:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

110206

Haft en halv dag i solen på förmiddagen med Mini & Dennis :)

SKRIVET: 2011-02-05, kl 10:03:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

110205


Med en enkel tulipan
Med en enkel tulipan,
uppå bemörkelseda'n
vi har den ääran,
vi har den äran att gratulera!

Grattis kära syster Madde på 24 års dagen! :)

(förlåt att bilden blev lite dålig)

SKRIVET: 2011-02-04, kl 14:20:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

110204


Det är fredag och jag njuter utav livet! Klev upp tidigt för att greja lite med eximinationsarbetet innan dagens arbeta med min andra kompanjon i arbetet. Passade på att ta den dagliga promenaden med Mini, vilket blev kaos. Mini är oerhört ivrig & älskar att vara ute så han blir helt uppspelt ute och vet inte vilken snöhög han ska vara i.  Pga snön som fallit under natten så såg man inte isen, vilket resulterade till att han halkade omkring och vips så ramlade han och la sig på sidan. Lika fort upp men på bara 3 ben!

Han har ju under en längre tid haft problem med vänster ben, har inte riktigt orkat stöda sig på det. men det har gått bra under de senaste veckan och han har gått hur bra som helst så vi antog att det bara har varit en kraftig stukning. Men så idag, gick förmodligen något snett i benet när han halkade och stör inte alls på det.
Så på måndag ska han iväg för att röntgas, den stackarn! :(

Nog om det, Det är fredag och jag njuter för fullt av livet just nu. 



Jag drömmer mig in i inredningstidnigar & planerar nästa inredning !:) 

SKRIVET: 2011-02-01, kl 10:57:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

110201


Januari har redan runnit förbi och det är den 1 februari, tiden bara rinner iväg och snart är det december igen. Undra vad februari har att bjuda på för trevligheter, många som fyller år iaf, Syster yster Madde blir ju 24 till helgen också :) Tror faktiskt att de är någon varje vecka som fyller denna månad.

Idag är det också Världens bästa MAX namnsdag också, Syster Tia; Ge Max en kram ifrån mig :)

Nog om det.
 Har skett lite förändringar på väggen här hemma också, har varit så otroligt rastlös de senaste dagarna när jag inte är iväg och jobbar. Därför har jag passat på att skriva lite på väggen i sovrummet, en personlig väggtext som beskriver Kärleken på bästa sätt :D

Vem har sagt att man måste köpa väggtexter när man kan göra en egen, visserligen blir det inte lika snyggt som men en färdig men det blir ju lite mer personligare och lite billigare dessutom känner man sig oerhört stolt efter målandet. ;) Nu kan jag ytterligare stryka väggord på min "vill-ha-lista".


texten kommer ifrån låten everyting med Lifehouse

Har också passat på ett måla/skrivit på en träbit med en underbar text på.
Här köps inga skyltar, här gör jag dem själv. Oerhört skoj faktiskt,
speciellt när jag älskar väggtexter och det lantliga stuket.