SKRIVET: 2010-10-30, kl 11:48:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

101030

Det nalkas för halloweentimmar idag runtomkring i Sverige/världen(?). Lokalen är bokad, drycken är fixad, rekvisitan är köpt och maskerad klänningen sitter som en vals på rosor! Nu är det bara att vänta in tills kl blir 18 och det är dags att träffa alla goa vänner, de som har tagit en hemvändarhelg och de som är kvar i lilla Arvika.
Men först ska jag & Dennis hem till Syster Tias familj i grums och hälsa på. Det går ett ryckte om att huset är fullt med läskiga saker och Systersonen Max har blivit förvandlad till något! :)
Bild på min outfit får ni någon annan dag, men här är iaf vad jag ska vara idag! En disneyprinsessa ;D
Hela filmen ligger förövrigt ute på Youtube för de som är sugna att kika på den! :D

SKRIVET: 2010-10-28, kl 20:14:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

101028


Hahaha! satt och kikade på lite legoprodukter förut, har ju som sagt en liten systerson
som gillar lego väldigt mycket, det är det enda han vill leka med
när han är och hälsar på mig & Dennis.
Under stundens hetta av alla legoprodukter hittade jag ett spel där man kan  göra sin egen legofilm och brandmän, Klicka på länken, den är helt klockren film om Mig & Dennis som Brandmän :D

http://city.lego.com/en-US/games/fireacademy/movieplayer.aspx?language=sv-se&id=Lvzp4XXKzVS74sEDnvQzdnWw29ims7Xq

SKRIVET: 2010-10-18, kl 09:48:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

101018



Ännu en helg är över och en ny vecka har börjat med inte en enda tom lucka, Yes! kommande veckan består av jobb i 3 dagar, promenader och en jäkla massa tentaplugg. Jag har nog aldrig varit vid make på så mycket jobb som bemanningen skjutsar på mig,  antligen så är det halvdag på ett ställe och avsluta dagen på ett annat dagis, 9-5 eller så har de råkat dubbelboka mig på något underligt sätt.
Men nästa vecka har jag sagt nej till jobb, pga av tentor och skolarbete, känns inte riktigt som att jag har fokuserat riktigt på skolan på ett tag och har halkat efter, dumt gjort Camolla!

Att ta en morgonpromenad kl 7 på morgonen kändes som ett bra val, nu har jag hela dagen på mig att fokusera på påverkanstaktiker ( hur man blir beroende och lurade av andra). Nu: Kaffe, finkripps och föreläsningar.

Börjar veckan med lite disneysånger, trot eller ej, men det är bara han som sjunger!



SKRIVET: 2010-10-12, kl 14:37:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

101012


Jag har ett Mål att nå! 

I lördags gick jag i vadslagning med Dennis att jag skulle sluta äta godsaker, kakor och godis, allt som har med socker och sötma att göra. Samt att promenera 2-3 ggr om dagen i minst 20 min/gång. 
Vi gjorde upp planen att jag ska gå upp kl 6:30 varje dag (inte lör/sön) för att vara ute och gå i minst 20 minuter innan det bär av till skolan/jobbet och en kvällspromenad som ska vara med snabba steg och i ca 40-90 minuter. 

Än så länge har det fungerat helt okej, började redan igår men känner redan av att kroppen är piggare! 
Jag är oerhört stolt över mig själv som inte har tagit en enda sötsak sedan fredan, jag som alltid vill ha en kakbit till kaffet. Kanske är det för att jag har skapat ett jäkla annamma i mig och att jag ska fixa detta. Det är också tack vare att dennis påverkar positivt mitt psyke och tror på mig, ska man ha någon träningschoach så ska man ha dennis, för jäklar vad han kan ligga i och köra med en! 

Varför gör jag det här då? 
Min kondition har blivit allt sämre och förra året var jag oerhört duktig på att vara ute och gå men på senare tid har jag blivit en riktig latmask och orkar ingenting. Men nu har jag gett mig fan på att jag ska nå den punkten igen, då jag var mycket gladare, orkade mer och självförtroende var på topp! tar ett steg i taget och en spark i rumpan så kommer jag att fixa det!





SKRIVET: 2010-10-05, kl 20:38:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

101007


Det är inte alls roligt att sitta ensam hemma. Trodde att veckan skulle gå oerhört snabbt men ack så fel jag har haft.
Tiden går som snigelsteg framåt. Shit vad långt det är till helgen. Brööl!
Inte nog med att jag har otroligt långtråkigt, jag har åkt på en jäkla influensa också med hösnuva, halsont och feber. Kroppen är öm och varje punkt på kroppen värker. Jag kallsvettas,ibland är det varmt, ibland känns det som Antartiskt här hemma. Vad skulle det här vara bra för? Jag måste ha världens sämsta imunförsvar, det är inte roligt längre!
Trodde att det här skulle bli en vecka med fullsmäckat med läxor och hinna ikapp föreläsningarna, men inte. har inte hunnit kommit igång ännu och får bara panik så fort jag tittar på läxhögen och upplägget på föreläsningarna.  Ibland vill jag bara ge upp och bli världens bästa hemmafru! (helt ärligt så tror jag att det skulle passa mig utmärkt ;))



Idag saknar jag Dennis!

SKRIVET: 2010-10-04, kl 07:23:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

101004



Godmorgon! Har haft en sömnlös natt. de har verkligen inte gått att sova inatt trots att jag har haft båda katterna brevid mig. Idag kommer jag att vara som en levande zombie och hoppas på att få en bra sömn denna natt istället..


Idag säger vi ett STORT LYCKA TILL DENNIS!!
Hoppas att det går bra på teorin och svetsprovet idag och de resterande dagarna med prov!


SKRIVET: 2010-10-03, kl 11:15:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

101003


 
Då var årets höjdspunkt, arvika Mârten, slut för iår. Många 14åringar har säkert gjort debut i alkolismen, några har fått sovit i fyllecellen, mârten är helt galen när det gäller fulla folk på stan som härjar omkring.

Även vi (jag&dennis) passade på att gå ut tillsammans med våra vänner, hade en lite  mysfest här innan vi hamnade på The roof för att götta oss, dennis bror bjöd på öl så det stod härliga till! :)
Efter ett tag kom jag, dennis & Nisse på att vi skulle åka lite karuseller, sagt och gjort så vandrade vi ner till platsen, Vi tog den första vi såg; Batman som åkte upp och ner.  kan säga att det kändes som en nära döden upplevelse där ett tag när man hängde upp och ner och kände hur tyngdkraften inte fanns längre i kroppen. Men jäkla va skoj det var ändå! Man blir aldrig för stor för karuseller!! :)
Vi hann bara med två karuseller och att vinna en stor hammare (som dennis hade otroligt skoj med på mig & nils). Därefter passade vi på att ytnyttja mÂrtens traditionen och äta mat på Timmys.

Kl 10 ringde klockan och vi vandrade ner på stan med björn & nils för att trängas i folkmassan och se på alla stånden. blev en snabbis nere på stan och fick med oss filmen och platspöser. resterande av dagen var vi hos svärmor för att sedan ta cykeln till tivoliplatsen och åka karuseller med Max! Tror han tyckte att det var riktigt skoj faktiskt :)
Jag fick äran att gå "spökhuset" med honom, rätt tråkigt men han tyckte nog att det var skoj med rullband, golv som vaggar och en tunna som snurrar! :)


Dagens händelser blir att krama så mycket på Dennis innan han åker till Katrineholm i 5 dagar. Vi ska också till Krabaten Felix som fyller år(eller den 5:e) Tänka sig att han blir hela 1år redan, de lille charmtrollet! Jag hoppas att han blir nöjd över mosters fina present!








Nöjdast i stan!




Visste ni föresten att det  är 5 år sedan jag & Dennis träffades?
Men han fick kämpa i 2 månader för att få mig! ;)