SKRIVET: 2010-02-23, kl 22:50:16 | PUBLICERAT I: Allmänt

100223

Det kanske är på god tid att jag berättar om hur det var i Stockholm.
Resan dit gick bra och vi kom fram till vandrarhemmet redan vid 17 på fredagen, gjorde oss bekanta med vandrarhemmet och satte oss senare på puben för att invänta hockeyn, Swe-Fin. Däreftr gick vi och la oss tidigt för att hoppas på att tiden skulle gå fortare så för att inta Globen dagen efter.
Lördagen tillbringades tiden med att spatsera runtomkring i Sthlm för att fördriva tiden. Timmen innan globen öppnade spenderades i Bilen:p
Klockan var ca 18.30 när vi kom till våra sittplatser i globen, det måste ha varit de bästa sittplatserna man kan skåda, ca 20 m Från scenen och man såg precis allting, inkl lite bakom scenen.

Egentligen har jag inte så mycket att säga om konserten, eller lättare sagt så är jag helt mållös och har ännu inte funnit ord för hur jäkla bra Rammstein var, från början till slut. Det är ÄR det bästa jag har skådat genom tiderna, Rammstein slår verkligen allt och jag blev ännu mer förälskad i dem under konserten.
Det var eld, bomber, show, raketer och ännu mer eld från början till slut. Under låten "benzein" tänder han eld på ett fejkat fan som springer runt på scenen, Till Lindermann(sångaren) åker runt på en gigantisk penis som sprutar skum  över publiken under låten "pussy", gasmasker med eld, Dockor från taket med laserlampor som faller mot marken efter att ha exploderat. åker båt bland publiken. under låten "Ich tu dir weh" höjs han upp på en pelare och sprutar flytande gnistror över synthspelaren som ligger i en kontainer nedanför, bang poff, och raketer skjuts. Upp kommer han som en discokula. Därefter står synthspelaren på ett rullband resterande av kvällen. 
Vid sista låten stiger Till Lindermann upp från scenen klädd i änglavingar som brinner och expolderar, ett fantastiskt avslut på kvällen.

Jag blev som ett litet barn, ville bara ha mer av det fantastiska och slutade aldrig att förvåna mig över vad som skedde på scenen. Det hade lätt fått fortsätta i mer än 1 h 45 min.

De som får möjligheten att se dem, Missa inte det. Ni kommer verkligen inte att bli besvikna det kan jag lova er!
Jag tänker se dem igen på Metaltown i Gbg den 17-18 Juni!!

SKRIVET: 2010-02-18, kl 12:11:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

100217

Försökte hålla mig vaken till hockeyn igår, eller inatt som gick av stapeln 01:30, men ögonen föll ihop och jag somnade runt 01:00, bättre lycka nästa gång. Nästa match får jag se i Sthlm och på söndag kommer vi lagomt hem till söndagsmatchen.
Vaknade imorse med huvudvärk och ett 20tal köttbullar i näsan, Öm i hela kroppen & så fort jag rör vid huvudet så gör det ont. JÄKLA förskylning!! Vad är oddsen på att den skulle komma i lagom tid till Sthlm? Nej här får vi inte vara friska när vi ska iväg och se på RAMMSTEIN, jävla dret. (ursäkta språket)
Tentaplugga idag, har en omtenta på måndagsmorgon, får se hur det slutar eftersom jag inte har läst på & har ingen möjlighet under helgen heller. Det är bara att ta nya tag!
Men först får det bli ett uppfriskande och rykande ansiktsbad, känner mig redan som gubben på gamla appotek reklamen "Ni kvinnor snackar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det känns, när en man är riktigt förskyld"

Vi tar en gammal klassiker;

SKRIVET: 2010-02-15, kl 13:53:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

100215

Helgen är över och jag överlevde denna gång också:) kalas både fredag & lördag. Var en sväng på Taket med nära & kära. på Lördagen fyllde JENS 21 år och det är värt att firas! Gjorde en Jack Daniels tårta till honom, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men den var god iallafall! Olof stod för festen och det var blandat med människor där, allt från de som kallar kvinnor för "kärring" till de som talar gott om kvinnorna! ;)

Ser ni likheten ? ;)



Det är föresten Bara 5 dagar tills Jag, dennis & björn Böörger drar till huvudstaden för att kalasa loss & se på
RAMMSTEIN, jag har längtat, därför drar vi en låt på det!


SKRIVET: 2010-02-09, kl 13:52:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

100209

 

 

Vem skulle tro att det här är tårtor ? :)

De är gjorda av en tårtkonstnär, Debbie Brown, USA. Man kanske skulle satsa på att bli tårtdekor.

Det är bara att sätta sig & skapa konst syster Tia, så kan jag marknadsföra dig sedan =). Deal? ;)

 

Mer tårtor: http://www.debbiedoescakes.net/

 

SKRIVET: 2010-02-06, kl 12:53:22 | PUBLICERAT I: Allmänt

100206

BARA 14 DAGAR KVAR! :D

SKRIVET: 2010-02-03, kl 21:29:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

100203

Idag har jag känt mig som barnen på fortsmo st fjällen, har fått plogat mig fram med tunga steg för att komma någon vart. Efter skolan blev det pulka med Kristin & Jens men de gick inte så bra så vi beslöt oss för att gå til västra sund, hör & häpna! Snett över kyrkviken gick vi med spänning. man var lite rädd för att isen skulle spricka eller vara för tunn där vi gick, men vi överlevde! Till västra sund hamnade vi kanske inte i men det var nog inte så långt kvar till vi hade nåt målet, men de var trevligt, mer sådant!
Nu är jag otroligt trött i kroppen och har nog gjort veckans träning!

Har suttit och drömt mig bort till renovering åter igen och kan inte riktigt bestämma mig för hur jag vill ha det i  När detta går i uppfyllelse så har jag nog hunnit bli 25 år..:p




SKRIVET: 2010-02-02, kl 11:43:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

100202

Det kändes som om bloggen behövde en renovering, det är ju trots allt inte jul nu. Förhoppningsvis så kommer våren tidigt. Men det är väl bara drömmar det med. Har vi kommit in i en ny istid tro?
Vad tycker ni föresten om headern? :p

Fick ett glatt besked imorse. Bemanningen i Arvika frågade om jag var sugen på att jobba snarast med barn från 1- 6 år eller inom vården. Och jag tackar absolut inte nej till det! Jag som älskar barn! Så fort de får brottsregister beviset så skulle jag få kunna jobba redan denna vecka, vilket låter helt fantastiskt. Det känns som om det kommer gå galant, skolan är ju ändå på distans och det är inte många dagar som jag är på ANC och studerar, bara vid grupparbeten. Det här kommer bli bra!
Hittar inte mina skolresultat bara :( får hoppas att de ligger hemma hos mamma&pappa!


Igår hade Systersonen Max namnsdag också, grattis ännu en gång gubben! :)