SKRIVET: 2009-11-23, kl 13:30:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

091123

Jag har börjat fått ett stort intresse för inredning, speciellt chabby chic, fransklantliv och den svenska lantliga inredningen. Jag har beslutat mig för att hela lägenheten ska gå i den lantliga stuket så har jag redan börjat kika lite på nästa projekt som jag & Dennis har ( men de kommer inte bli förrän i vår/sommar) vi ska göra om vardagsrummet. Just nu känns det som om det har ett eget liv jämfört med resterande rum, det ser inte alls fint ut med den gröna tapeten. Usch.
Här är dröm vardagsrummet. ( har dock inte besämt mig vilken tapet som kommer bli finast, det kanske ni läsare hjälpa till med)



Har jag fastnat mest på fåglarna som en fond, men den är så jäkla dyr :(




SKRIVET: 2009-11-20, kl 10:16:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

091120

Idag är jag uppe med tuppen! Har redan sett klart på 1 föreläsning i Logoistik som jag har missat, sen har jag 1 i Externredovisningen också. Tänkte kika lite på den innan mamma & Liljen kommer på förmiddagskaffe, vilket ska bli skoj, hon har ju aldrig varit här tidigare ! :)
Det är fredag idag vilket betyder fredagsmys! Ska nog laga något gott senare idag och låta Dennis tat lugnt idag, han har som sagt slitit som ett djur denna vecka; upp kl 05:30 för att åka till säffle och vidare till Åmål för att jobba, finns tydligen många där i trakterna som vill ha rörmockarhjälp.
Vi funderar på att ha filmmaraton ikväll, jag har bestämt att vi ska se P.s I love You. Någon som har någon/några filmer som rekomenderas?

SKRIVET: 2009-11-18, kl 13:27:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

091118

Känner mig rikigt dåsig idag. Kroppen vill ingenting och jag har köttbullar i näsan. Ögonen drar sig allt mer och mer till sängen, men jag kan inte lägga mig ner. Vad ska gubben säga då när jag inte har gjort någonting idag?
Det är mycket som stod på att-göra-listan idag, men ingenting har blivit gjort, har hunnit greja lite med vinterns header iallafall, bara om man hade någon snäll syster som kan visa mig hur Pisaca fungerar ;)
Dags att sätta igång kanske så det ser ut som jag har varit lite duktig idag iallfall.

  • Städa
  • Fixa badhuskort (här ska det tränas, så jag kan äta lite mer av det goda under julen)
  • Göra läxor
  • Promenad
  • Duscha
  • Förbereda en stor köttbulle ( köttfärslimpa) åt dennis!
  • TV:N!!

SKRIVET: 2009-11-16, kl 12:29:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

091116

Helgen är över och jag räknar dagarna till första advent, julafton och RAMMSTEIN!!
Jag & dennis har gjort så lite så möjligt under helgen, härligt att bara ta det lugnt och inte göra någonting heller, känns som om vi har gjort något vaje helg i flera månader nu!
Vi var på Bio i fredags och såg 2012, Jag rekomenderar verkligen den, sjukt bra film och bra gjord. såg nästan lite verkligt ut när gatorna och husen rasade samman, många gånger som man fick hjärtat i halsgropen. Den var lite känslosam enligt mig, man fick lite tankar under filmens gång och funderade på om domedagen verkligen kommer att bli sådär, sedan började man tänka på sina nära & kära, hur mycket man skulle sakna dem, jag skulle inte tänka mig en värld utan min familj, de är faktiskt guldvärda (även om jag inte nämner det till dem så betyder dom så otroligt mycket!)
Slutet i filmen kan man diskutera om. Se filmen, den var speciell!

Just nu vill jag bara ha den 20:e feb då jag, Dennis & Resberg intar platserna i Globen för att se Rammsteins otroliga konsert! :)


SKRIVET: 2009-11-13, kl 14:25:42 | PUBLICERAT I: Allmänt

091113

Det är fredag den 13:e idag. Visste ni föresten att det har varit fredag den 13:e 3 gånger i år? :)
Har varit i skolan en sväng för lite seminarium på externredovisning, det är inte det lättaste att bokföra vill jag lova er. Men det här ska väl fastna det med så småningom.
Medan jag ändå är inne på Julen så kan jag lika gärna slänga upp årets önskelista, den är lång iår och innehåller dyra saker, men sådan är jag ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

Källa:

Broarne.se

Estelle.nu

Stilero.se

Countrybymail.se

Alvashus.se

 

SKRIVET: 2009-11-12, kl 13:12:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

091112

Rotade i lite bilder förut när jag skulle framkalla bilder från Extrafilm.se så hittade jag bilder på min lille Fis sedan födseln och nu, hon har samma egenskaper nu som då! Kärt barn har många namn - Vi döpte henne till Flizan men blev flizanBus, när vi flyttade till 3:an fick det bli fizen/Fizrompa vilket har idag blivit hennes tilltalsnamn. Tror vi bara använder Flizan när hon har gjort något dumt, men jag gillar henne ändå, Min lille fis! :)



Se så skelögd hon är! :)




Vi brukade spela WOW tillsammans förr.


Hon hade koll på maten!



SKRIVET: 2009-11-10, kl 20:04:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

091110

Det börjar närma sig Första advent, den tiden på året som jag gillar bäst.  Jag har redan börjat räkna dagarna till julafton, 44 dar kvar bara så ni vet! ;p Var uppe på vinden förut för att se vad jag hade i julkartongen och insåg att de var mycket som fattades. Har ingen Adventsljusstake vilket är ett måste!
Listan över Julsaker har gjorts (ps, mer kommer): 






Har svår att bestämma mig vilken adventsljustake jag vill ha. Jag har fastnat för den med siffor men hjärtat i zink tilltalar mig mer. Kan man inte ha två styckna?

Butiker:
Estelle.nu
Stilero.se
countrybystile.se
Alvashus.se
Halens.se

SKRIVET: 2009-11-05, kl 22:06:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

091105

Det har varit en oerhört hektiskt dag idag. Dagen började i all ära med att jag promenerad till mamma på andra sidan stan i snövädret, vet var riktigt uppfriskande faktiskt :) Eftersom att det snöade så kunde jag inte låta bli att titta på det första avsnittet i Klasses julkalender (tog bara 2 dagar innan den damp ner i lådan) Nu kliar det i fingrarna och vill bara se hela men jag ska försöka att låta bli & vänta till den 1 dec, egentligen frå jag börja redan den 29 nov (var längre julkalendrar förr i tiden beroende på när 1:a advent var).
Har också varit med skolgruppen för att kompletera lite fel som vi hade i rapporten, alla var oerhört slitna och hade ingen energi i kroppen men tillslut gick det!..

Nu ska jag göra Baconsallad & packa ner lite saker som behövs inför morgondagen. Jag & Dennis åker på en liten minisemester över en dag, Vi behöver komma utanför de värmlänska skogarna och hitta på saker tillsammans, ENSAMNA!! Den här resan är vi värda, tyvärr är det bara över en dag men det räcker! :)

Familjen Hansen/Gård:

 

 

 



SKRIVET: 2009-11-04, kl 13:57:34 | PUBLICERAT I: Allmänt

091104

Jag har gått hela förmiddagen med att fundera på den dära influensa vaccinet, ska jag ta den eller inte? Har så delade meningar om den. Hur vet dem egentligen att den fungerar? hur stor är chansen att jag skulle insjukna i Svinis om jag inte tog den, hur svårt sjuk skulle jag bli? Den största frågan är egentligen, Vilka bieffekter kommer jag att få om jag tar vaccinet, kommer jag mäka något eller kommer kroppen reagera på den?
Eftersom jag är Astmatiker så bör jag egentligen ta den eftersom vi tillhör riskgruppen. Jag har varit allvarligt sjuk tidigare med sköttelfeber, den klarade jag av trots att jag blev inlagd men jag tillfrisknade iaf. varför skulle jag inte fixa det nu ?
det är svårt det här, det har blivit ett sådant hysteri om denna svinis, den är i princip likadan som alla andra influenser man kan få men denna brytr ut i större grad, om man har otur. Många tror idag att man blir svårt sjuk och dör om man får denna influensa på sig, visserligen har det hänt ute i världen, men det finns även dom som har blivit svårt sjuka av vaccinet också, det är liksom 50-50, eller?!
Jag har ändå tills på fredag att bestämma mig om jag ska ta den eller inte!




Tips för att inte bli smittad

  • Tvätta händerna ofta och noggrant, t.ex. efter resor med kollektivtrafik, före maten, eller efter toalettbesök.
  • Använd handdesinfektion om du inte kommer åt tvål och vatten, och gärna också efter vanlig handtvätt.
  • Undvik att röra vid ögon, näsa och mun.
  • Ät inte något som du tar i med fingrarna om du inte är ren om händerna.
  • Håll avstånd till andra människor (minst 1m).





SKRIVET: 2009-11-03, kl 07:35:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

Önska mig lycka till !

om ca 45 min sitter jag och gör Tentan om marknadsföring och dess innehåll. Vet inte rikigt hur det ska gå med tanke på att jag inte förstår mig så mycket på det, det är så otroligt mycket begrepp som man måste hålla reda på, PESTLE, 4P, analys, mål, konkurrenter, livscykeln, boston box. You name it !
Önska mig lycka till iaf, jag är glad om jag kan en fråga på tentan iallafall !


SKRIVET: 2009-11-02, kl 21:11:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

Dagens bästa händelse!!

Idag har jag suttit med tentaplugg hela dagen, vet inte om jag kan så mycket men jag förväntar mig ingenting. Jag ser den försa tentamen som en övning över vad som kommer på provet, det är bara att göra om den om jag inte klarar den! Det återstår och ser! Nu slutar jag för dagen!

Har suttit och kikat på vad som blir årets julkalender 2009, Supersnälla SilverSara och stålhenrik ska göra den i år.
De är nu gamla och berättar gamla händelser till deras barn på en stjärna i Rymden. Hur juligt känns det? Varför blir alla julkalendrar så mycket sämre för varje år som kommer? Topp favoriterna är ändå de här:




Men den bästa utav alla är nog ändå KLASSES JULKALENDER- världens bästa julkalender enligt mig.
den har precis kommit ut på DVD !
Nu vet ni vad jag ska se på mellan den 1-24 dec! :D



Ni hittar den här: http://cdon.se/film/julkalender%3a_klasses_julkalender-7251657

SKRIVET: 2009-11-01, kl 17:33:59 | PUBLICERAT I: Allmänt

091101

Det är Novemer idag. Tiden går så otroligt fort!
Just nu längtar jag något så enormt till julen, kunna få ställa fram alla julsaker och hänga upp julstjärnorna i fönstret. Julen är nog den bästa tiden på året för mig, förhoppningsvis så ligger snön vitt på backen, ljus är tända i lägenheten och stjärnorna i fönstren lyser, Känslan av att få känna nybakade pepparkakor och lussekatter. Julen är speciell..

Kalas under helgen, på fredan var vi på tiki för att se Lillasyster. var tyvärr inget att hänga i granen denna gång, de spelade inte de bästa låtarna och det kändes som om det var en rätt kass spelning de gjorde. Jag blev beskiven!!
Halloween festen igår (lördag) var heller inte någon speciell höjdare, var på en god väns födelsedagsfest, det kändes som om det var på låg/mellanstadie nivå på festen, man satt i olika hörn och pratade endast med dem man känner oavsett om det var många på platsen.
Det fick bli en piratutstyrsel på mig och jag lyckades rätt bra måste jag ändå säga! Levde mig in i rollen så att säga!
Dennis däremot var nog bland det bästa man kan vara på halloween, han och 3 andra vänner bestämde sig för att vara en trio (bild kommer snart). Blev otroligt glad över att få träffa Sara igen, har verkligen saknat henne! :D



Martin i Lillasyster!!


Älskling som Dipsy! :D