SKRIVET: 2010-03-31, kl 19:32:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

100331

Sista dagen på denna vädervarierande månad. Är det bara jag som tycker att dagar och timmar bara rullar förbi en? innan man hinner blinka så är det redan nästa dag känns det som.

Idag har det varit en tuff och jobbig dag ( det får bli ett tungt inlägg idag), halsen har inte varit på topp och dessutom börjar jag få ont i öronen, inte bra. Förutom det så sov jag jätte dåligt inatt, var inte många timmars skönhetsdröm. När jag väl somnade så åkte drömmarna rakt in i en av de jobbigaste drömmarna någonsin..

..Skulle åka och hälsa på "mormor" men istället så stod morfar utanför huset, panik åkte jag&Dennis där ifrån, jag visste att han inte fanns i livet längre och att det bara var någon som drev med mig genom att klä ut sig till honom. Men efter ett tag ringer mobilen och på skärmen står det "Morfar ringer.." Jag knäpper av och blundar, men ännu en gång ringder det och dennis svarar, han ger mig mobilen och jag hör morfars röst i luren. Jag fick panik, slängde mobilen allvägensvälg, skrek och gråt. När jag kikade ut genom bakfönstret på bilen så står han där bakom och vinkar..Där vaknar jag av att jag rycker upp i sängen, alldeles kallsvettig och inser att jag har gråtit..

Jag vet inte vad jag ska tro om drömmen, Allting kändes så verkligt, precis som om det var igår jag pratade med honom, men jag vet att han finns bland oss alla idag.  Jag saknar honom alldeles för mycket helt enkelt, min favorit gubbe ! :)


För att få ett litet glatt inlägg också så har påsken kommit hem till mig & dennis. Kärringen sitter i fönstret och riset är framme med färgglada fjädrar i!


 

 



SKRIVET: 2010-03-29, kl 14:55:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

100329

Min hals mår inte alls bra idag. Det är inte alls många vokaler och konsonanter som slängs ut från mig idag, så igentäppt är min hals. Det gör ont när jag pratar, sväljer eller hostar.
Ändå så mår jag inte dåligt, det är bara halsen som inte är på min sida idag, eller kan det vara så att jag är påväg att åka på en rejäl förskylning kanske?

Jag vill inte bli sjuk nu, tyckte att det räckte med vinterkräksjukan men icke. Har man ett kasst immunförsva som mig då blir man dålig av minsta lilla sak känns det som.

Helgen har varit bra iallafall, umgicks med vänner på lördagskvällen hemma hos Robert. Det kändes som att det var ett tag sen man träffade alla. Humöret stiger direkt när man är i deras anda, jag gillar mina vänner! :)

Denna vecka ska jag dra mig till badhuset för att fixa badhuskort (dags att dra ut tummen ur rumpan nu, som man brukar säga) ska försöka kika på lite skolsaker, inreda lägenheten till påsken med att hänga upp påskkärringen i fönstret.

Vad ska ni göra under veckan?!


SKRIVET: 2010-03-22, kl 08:00:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

100322

Jag får väl börja med att be om ursäkt till de som kommenterade mitt andra inlägg om disneydags, Jag visste inte att det gick både på lördagar och söndagar, Mitt fel, bode ju haft koll på detta innan.
Men jag saknar quack pack för det.

Idag mår jag mycket bättre, har ju legat i vinterkräksjukan under helgen och hängt på toan de flesta timmar av helgens timmar. Igår började det avta och jag känner mig frisk, förutom att kroppen är lite seg..
Därför får det bli en liten promenad nu på morgonkvisten.
Idag åker mammi & pappi till Skottland också, hoppas att de får det trevligt där nere, och köp något fint till mig ;)


SKRIVET: 2010-03-20, kl 11:04:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

100320

Sitter och kikar på barnprogram nu på morgonkvisten, har suttit och kollat på det ett tag och det är intenting som ännu har intressetat mig, vem är det som gör barnprogram idagens samhälle?!
Jag vill ha tillbaka Disneydags med Kalle och hans vänner, Långben, darkwing duck och quack pack. Eller Trasdockorna, björnes magasin. vart har dess program tagit vägen?!
varför ska man ersätta bra barnprogram mot till det sämre..?

Någon mer än jag som saknar de gamla klassiska barnprogrammen, då det var ett NÖJE att se på barntv..




SKRIVET: 2010-03-18, kl 12:20:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

100318

Har haft fullt upp hela veckan med massvis med jobb och har inte hunnit tentaplugga riktigt inför logistiktentan imorgon, ingenting vill fastna i skallen förutom denna låt som går om och om igen hela tiden. Det fastnar! lyssna så får ni se, den är riktigt svängig förutom och Bra! :)
Vill inte ens veta hur det ska gå imorgon :(


SKRIVET: 2010-03-05, kl 12:55:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

100305

Vad är det för dag idag? nej det är ingen vanlig dag för det är DENNIS födelsedag, hurra hurra hurra. Han fyller hela 22 år idag, åren går fort, bara 3 år kvar tills 25 ;)  det känns som om det var igår när han fyllde 18 år och fick ett 10tal elmaco burgare av sina vänner som knackade på dörren hemma i solvik. tänk vad mycket skoj vi har gjort under de 4 åren, och fler födelsedagar ska vi fira tillsammans.

Det bli kalas senare på fm och sedan bowling med Mamma&pappa och min andra familj (dennis familj)
på lördag är det ännu mer kalas som gäller! Mustasch på Tiki för tusan, kom hit innan vetja!! :)

Grattis gubben på din 22 årsdag, Jag älskar dig!! ♥








SKRIVET: 2010-03-03, kl 12:13:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

100303

Sitter och drömmer igen om inredning, Det finns ett sug i renoveringstarmen denna månad!
Just nu är det köket som jag vill göra om. Tänk om man ändå hade ett större kök så man kunde få mitt drömkök..
Det finns nog en risk att köket kommer bli ändrat inom en kort tid, bröstpanelen finns trots allt redan uppe på vinden..


Eller: