SKRIVET: 2009-05-31, kl 16:49:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

090531

Solen lyser och jag är bakfull:) kan dagen vara bättre än såhär? :p
Gårdagen började med lite shopping på stan med mamma, sedan vidare för att spela beachvolleyboll som var grymt roligt. därefter Hade jag en jättetrevlig kväll igår hemma hos Emmah med ett härligt umgänge av både gamla och nya ansikten! Det blev grillning på det också. Igår kändes det som om jag kom närmare tjejerna en stund, känner att jag kan släppa lös nu och bara vara den jag är och inte försöka göra något fejk utav det. Kom också i bra kontakt med en gammal klasskompis också, grymt kul det med och vi hade det otroligt trevligt tillsammans under hela kvällen. Planerat badtime under veckan som kommer tilloch med :)
Slutligen vandrade vi vidare till bryggan som hade öppnig där igår :) mycket glada folk och kalas såå det stod härliga till.
Tyvärr slog det dåliga vibbar hos mig och kvällen slutade med tjafs med älsklling :/ Gamla dåliga minnen kom tillbaka. Förlåt älskling, du vet att jag älskar dig ändå ;)

Vaknade av imorse att kroppen inte alls mådde bra, så därför låg vi och sov till kl 2. efter det placerade jag mig i solen på ballkongen en stund och bara njöt av värmen. Kanske får en bränna trots allt om jag har tur :)

SKRIVET: 2009-05-29, kl 09:26:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

090529

Idag var jag duktig och gick upp samtidigt som Dennis för att passa på att ta en morgonpromenad, nu när solen lyser och det är inte en moln på himelen. Uppfriskande :)
hade hoppats på en god frukost med te och kellogs K men icke! Mjölken var slut så det fick bli knäckebröd istället, yey vilken nyttig frukost det blev :/ Men Tjorven gjorde min morgon bättre när jag såg att saltkråkan var på barnkanalen!

Dags att städa lite här hemma kanske, trots att jag inte har någon lust till det, men det måste göras innan jag ska med mamma och hitta en konfirmationspresent till kusinen.
Hur ser er dag ut? :)

SKRIVET: 2009-05-28, kl 18:02:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

Blåst.

Passade på att ta en liten promenad på förmiddagen innan regnet kom. Uppfriskande!
Sedan var det hem och gjorde en jättegod laxsallad med avokado, men den fick jag inte äta upp utan dennis kom och hämtade mig och skjutsade mig till mamma.
Där passade jag på att måla hennes utesoffa faluröd, det blev super :)
Nu har jag & dennis precis kommit hem från en liten basketskjutning i ovädret, det var kul så länge det varande. Först ramlar jag och skrapar upp knät så det blir hål på mina byxor, och inte nog med det så får jag bollen på fingrarna så de viker sig :/ Det är inte meningen att jag ska spela basket tror jag, speciellt inte ensam med dennis, då bara barkar det..

Puss&Kram.

SKRIVET: 2009-05-28, kl 11:11:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

090528

God morgon!
Vädret är inte på topp idag, men vad gör det? :) En heldag för mig själv får det bli. Kanske spela lite tv-spel
efter jag har städat lite, för det kan behövas!
Jag längtar enormt mycket till helgen, då blir det beach Volleyboll med vännerna och sedan grillning på kvällen innan vi beger oss vidare till bryggan som har nattklubbs öppning. Ska bli mycket roligt. Speciellt om, vädret är kanon som meterologerna har lovat.
Jag är äntligen klar med mitt fotoalbum också, eller de bilder som jag har sitter där de ska iallafall :) det saknas ju några men det kommer! :)

XoXo

SKRIVET: 2009-05-27, kl 10:41:43 | PUBLICERAT I: Allmänt

090527

Jag försöker fixa en ny design till min blogg, det kanske inte syns så bra, men jag försöker iallafall :)
Vädret verkar inte svika oss idag heller på förmiddagen, solen lyser trots att det skulle bli regn idag. Men jag ska absolut inte klaga :D
Ska snart iväg på en promenad innan jag ska laga mat, sedan kanske tvätta om jag har tid idag!

Vad ska ni göra idag?

XoXo

SKRIVET: 2009-05-26, kl 12:28:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

090526

Sitter hemma hos mamma nu. Tog mig en härlig promenad hit innan frukosten. Jag har nämligen hört att man tappar mer kalorier om man går innan frukosten :) så nu har jag bestämt mig för att ta en promenad innan frukosten varje dag, oavsett vädret och sedan en på eftermiddagen också. får se om det blir något resultat utav det här :)

Jag längtar redan till helgen, knepigt nog. Men då blir det beachvolleyboll på lördagen och sedan hem till Emmah innan vi beger oss till bryggan som har öppningspremiär. Vilket ska bli oerhört roligt! Men söndagen blir mindre rolig, då är det konfirmation för mina kusiner och jag har blivit tvingad att följa med :/ yey!!...:(

SKRIVET: 2009-05-24, kl 20:32:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

090524

Helgen började redan på torsdagen då alla vännerna kom hit med sina datorer och gjorde sig hemmasadga i vårat hem, En hel helg med Lan och Tvspel väntade :) Under dagen som gick droppade allt fler folk in och desto roligare blev det, oavsett om inte tjejerna fick spela tvspel så mycket som det var tänkt. men äh :D
Tiden rullade iväg och vips så var klockan redan 5 på fredagsmorgonen och gubbarna satt fortfarande kvar vid datorerna och spelade cs, grymt kul föresten.
Försökte sova lite men valde att gå upp istället för att spela piff & puff på 8 bit nintento istället :D även här tickade tiden iväg och folk susade in, men jag valde att följa med mamma och hämta Max i grums istället :) Den här dagen blev inte lika lång som torsdagen, men de hade ju trots allt en dag kvar att spela.
På lördagen däremot ringde systersonen redan klockan 9 och ville ha upp oss för att spela fotboll, så det var bara att klä på sig och åka hem till mamma. Vi gick på stan lite eftersom det var jössefröjda i stan, värmen strålade. Det var inget att ha på stan så vi åkte hem lika for igen för att se om det hade kommit några folk hem till oss.
Solen lyste ett bra tag och vinflaskan kom fram:) det var grymt roligt under kvällen, däremot gick dataspel till alkoholintag istället, men det var trevligt det med :) Under kvällen hamnade vi tillslut på tiki, vilket vi inte hade planerat :p

När vi kom hem satt Emmah och Nils hemma och såg på tvn, det var myspys :D satt och småpratade framåt timmarna och vi somnade en efter en.

Sammanfattningsvis av helgen: Det har varit otroligt roligt, har äntligen förstått mig på hur man spelar cs och det är grymt roligt :) Trevligt att nya ansikten kom hit också, kul med andra människor :D Det här var en av de bästa helgerna någonsin, mer av det här!  Ett minne :D





SKRIVET: 2009-05-20, kl 09:05:10 | PUBLICERAT I: Allmänt

090520

Gick upp samtidigt som Dennis idag, kände att det var onödigt att ligga kvar i sängen när jag ändå inte var trött.
Så därför tog jag på mig kläder och tog mig en morgonpromenad i 45 min, vilket var otroligt härligt, speciellt när solen lyser! Känner redan hur kroppen mår lite bättre, kanske ska göra det som en rutin? :)

Får som sagt pengar idag så idag blir det att åka till Karlstad med älskling efter 12 för att handla skor och en klänning funderar jag på :D Men nu ska jag städa och diska :/ yey!

Dagens händelser:
promenad
frukost
städa
laga mat
Karlstad
fixa inför helgens rabalder..






SKRIVET: 2009-05-19, kl 10:43:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

090519

Det är lite smådåligt väder ute, men vad gör det? finns ju bara dåliga kläder ;)
så därför ska jag promenera raskt hem till mamma och hoppas på att jag inte får några regndroppar på mig
under de 45 min som det tar att gå över staden. 
Får pengar imorgon också utav någon underlig anledning, men jag klagar verkligen inte! dags att handla finkläder och skor. ska tvinga med mig dennis till Karlstad imorgon kanske :D
Till helgen blir det även ps lan här hemma för gubbarna, men kvinnorna dominerar på Wii :D det känns som att det kommer bli otroligt roligt :D

XoXo

SKRIVET: 2009-05-18, kl 12:14:01 | PUBLICERAT I: Allmänt

090518

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu vill jag påstå, tyvärr :(
Jag vill hitta på roliga saker, bara packa väskan och bara åka någonstans där man inte behöver ha ett behov av pengar.
men icke, allting kostar nu för tiden :(
Jag fick jobbet föresten som lekledare på Ingestrand, vilket kommer bli otroligt roligt. Det känns som omdet är att jobb för mig :D leka hela dagarna, yey!

Idag är bejb sjuk så det blir nog inte så mycket gjrot här hemma idag heller, trots att det behövs.
Men vem blir motiverad till att göra något när det är ruskväder ute och det regnar? :(

SKRIVET: 2009-05-12, kl 10:56:31 | PUBLICERAT I: Allmänt

090512

Det blev ingen joggingtur imorse, eftersom dennis valde att stanna hemma idag så blev det att vi somnade om och vaknade när min kl ringde på 09.00. Då var det bara att gå upp, sätta sig vid datorn och sedan göra frukost och kolla på tvn lite innan jag satte igång med att diska och sopa och skura.
Eftersom älskling lovade mig imorse att vi skulle ta en promenad så ska vi också göra det, en lång har jag bestämt mig. runt strand, in till stan o hämta mat åt spike och sedan hem igen och göra en god kyckligsallad. Funderar på att ta en joggingtur/promenad senare ikväll istället när inte solen ligger på så mycket.. får se hur det blir med det!

ha en trevlig dag.

SKRIVET: 2009-05-11, kl 09:59:20 | PUBLICERAT I: Allmänt

090511

Det har varit en händelserik helg. På fredag åkte jag och dennis och hämtade Daniel som satt fast i Karlstad och tog sig inte hem, Snälla som vi är så kommer vi :D
Därefter blev det en spontan utekväll med hockey, relativt lugn men jäkel vad kul det var på tiki där Promoe spelade. Han var inte så dum iallafall som jag hade trott att det skulle låta.
Lördagsmorgon är väckarklockan på 09:00 och det är bara att gå upp, solen lös och vi vandrade ner till bolaget och vidare till Helmia/volvo för att träffa världens starkaste man, Magnus Samuelsson. Riktigt imponerad att man kan vara så stark som han, jag vill också vara det!!.
Sedan var det bara att göra iordning sig för en grillkväll med de allra bästa hemma hos Nils. Det kom en hel del och ölspelet var självklart med. Tiden gick och många beslöt sig för att gå på tiki, men jag, dennis och några till valde att stanna kvar hemma hos Nisse för att bara umgås och ha det roligt. Shit vad kul vi hade det. sjöng opera och lekte i lekparken utanför, som förövrigt är en mördarpark. Man kan säkert slå ihjäl sig i den lekparken med de rymdställningarna. Men shit vad skoj vi hade, tills dennis slog sig i och kunde inte gå på benet. Där slutade vår kväll :)

Mer såna kvällar, vem behöver tiki när man har ett grymt bra sällskap som man kan umgås med istället? :)

SKRIVET: 2009-05-07, kl 11:36:19 | PUBLICERAT I: Allmänt

090407

Det regnar! Vilket förstör min planeringdag.
Jag hade tänkt att jag skulle gå på en långpromenad på morgonen runt hela stan och sedan städa när jag kommer hem, och sedan försöka på mig pilates igen. Men icke!
Dystert väder gör att jag får stanna inne och städa istället, ska också försöka med att öppna teoriboken idag så jag kommer ett steg närmare körkortet. Det kanske är dags att ta detta jäkla körkortet snart..Det kanske blir lite hemmaträning också, med lite situps och dylikt :) men att städa är väl också träning, eller? ;)

Igår var det en härlig eftermiddag. Gick hem till mamma i värmen, riktigt härligt. Sedan hemåt igen för att bara ta det lugnt innan gubben kom hem. och vet ni vad som händer? Älskling vill ut och gå och jag tackade inte nej till det :) så det fick bli en härlig promenad genom området. Sedan mötte vi upp våra vänner och spelade basket i ca 2 H. Hur roligt som helst. Gamla minnen kom tillbaka när jag spelade basket, saknar det lite, och ja! jag var bra i basket :D haha..
Senare idag blir det nog hockey med gubbarna, jag är både stolt och glad över att
de har mottagit mig i deras gäng, trots att jag bara är en flickvän. Men jag gillar det och de vekar inte klaga.
Frågade killarna här om dagen att de får säga till om de inte vill att jag ska vara med osv, men de bara skrattade och sa " men Camilla, du tillhör ju de här gänget, och vi ser dig som en grabb, det skulle ju vara underligt om du inte var med oss"
Sådant blir man glad över att höra :D

SKRIVET: 2009-05-05, kl 12:32:03 | PUBLICERAT I: Allmänt

090505

Vaknade kl 7 och var relatiivt pigg men låg kvar i sängen tills mamma ringde och sa att jag inte behövde följa med till Karlstad. Så därför somnade jag om och vaknade senare av en kramp i armen som inte hade något blod i sig.
Vaknade av att det inte var ett sjuhundrade bra väder, regn och molningt men framåt eftermiddagen tycks solen skina lite bland molnen, så det blir nog en promenad senare :) Ska tvinga med mig mannen också, han börjar få en ölmage som är dags att vandra bort.

Nu på morgonkvisten har jag sett på tvn och jag bestämde mig för att köra lite pilates, men det är verkligen inte min grej insåg jag och beslöt mig för att avbryta.
Nu ska jag snart laga mig bulgur, med lax, morotbiff och massvis med sallad :D Yummi!
Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda för spännnade, kanske sitta på balkongen och läsa lite eller måla något spännande, om jag hittar en pensel vill säga !



SKRIVET: 2009-05-04, kl 20:21:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

090504

Jag vet inte rikigt vad det är med mig, men idag vaknade jag kl 11.00 och väckarklockan ringde vid 8 utan att jag vaknade av den, nu bör det vara något som jag har brist på, men vad? eftersom det inte var det som jag trodde så blir man fundersam över vad det kan vara då.
Idag däremot har det varit en sådan där dag som jag har blivit småirriterad av det mesta som har kommit i min omgivning.
Gick hem till mamma förut, härligt, sedan grejade jag lite där och lekte med kusinen Linnea, efter en lång stund kom Dennis och hämtade mig så vi åkte och handlade.
Det gick utav bara farten sen i slutet, åkte snabbt hem med maten och han åt upp maten i ett naffs och åkte till strandparken för att spela fotboll, utan att säga något förrän han var påväg ut ur dörren, tevlig man var här och skräpet lämnade han till mig. Yey! Jag är kvinna och att plocka undan eftter männen är min arbetssyssla. Är det så män tänker egentligen?
Så därför har jag bestämt mig för att vara vrång ett tag o låta honom göra sysslorna hemma, jag ska inte städa eller diska tills han säger någonting om det. Kanske ska sluta laga mat också o bara laga åt mig. Undra vad han kommer säga då..

Det här är min plan under veckan!

SKRIVET: 2009-05-03, kl 20:19:26 | PUBLICERAT I: Allmänt

090503

Så var det söndag igen!
gårdagen var över förväntan rolig med vännerna här hemma och lite nya ansikten kom!
Inkl alkoholintagen också! En härlig och rolig kväll med de bästa. Kvällen i all ära började med lite ölspel,
dags att passa på när gubbarna är hemma och visa dem var skåpet ska stå :)
Efter en stund kollade vi igenom mina fotoalbum och började prata om gamla fina minnen tillsammans och vad vi ska göra nu till sommaren och sådant, alltlid lika kul att prata minnen och drömma sig tillbaka till den bästa tiden.
puben var också överaskande roligt, det var längesedan jag hade så kul som igår med dans och mycket skratt, till och med så mycket att fötterna värkte och det gick knappt stå på dem! Mycket trevligt att träffa gamla vänner och Micke!
När det var dags att dra sig hemåt bestämde sig jag och Tommy att vi skulle dela på en pizza och äta den på vägen hem, men det blev att vi stannade utan för puben och åt upp den istället. Det blev en härlig promenad med massvis med prat och tokerier som vi skulle göra :) Det blev trots allt en översakande bra fest och den blev över förväntan.

Idag har dagen spenderas i sängen och i soffan, är inte bakis men det är ändå härligt att bara ta det lugnt med den bästa!
vi har småpratat om allt mellan himmel och jord, som tex vad som skulle hända om det tog slut mellan oss och vad som skulle hända då, men så insåg vi båda att dte kommer aldrig att se, för vi är som gjorda för varandra. Så varför släppa taget om det man älskar och veta att personen är mitt allt, varför slänga bort en dröm som blivit verklig? varför inte bara & njuta och stadga sig med att planera en familj tillsammans ?
Dennis är den bästa!


SKRIVET: 2009-05-02, kl 10:26:15 | PUBLICERAT I: Allmänt

090502

Jag hade en otroligt rolig kväll igår tillsammans med de allra bästa vännerna :) Dagen i all ära började med att vi åkte ner till strandparken i det fina vädret och kastade lite rugbyboll medan vi väntade på en vän skulle komma hem, men tiden gick
och vi beslöt oss för att dra till Ingestrand för att göra en premiär på minigolf rundan.
Det gick väl sådär för mig, hade inte känslan inom mig och därför förlorade jag, men jisses vad kul det var!
Efter det åkte vi hem var till sig innan vi skulle åka hem till min mamma och grilla och bara ta det lugnt och spela lite kubb.

Det var en otroligt rolig kväll utan alkohol, vilket bevisar ganska bra att man kan ha roligt utan alkohol beroende på vilka man umgås med. Vid hastiga beslut bestämde vi oss för att ta en roadtrip till Glava, hör och hämpna! men det var en maskeradfest där som vi bara var tvugna och se hur det var där. Hur rolig bilfärd som helst med många knepiga bilder.

Kvällen / natten slutade hemma hos mig & dennis med att se på film :)

Nu ska vi iväg till charlottenberg och fixa lite grejer, innan det blir utgång och njta utav det fina vädret!

Puss&kram