SKRIVET: 2009-06-26, kl 22:08:17 | PUBLICERAT I: Allmänt

090626

Min första Jobbvecka är över och det återstår bara 3 veckor kvar utav mitt sommarjobb som lekledare på Ingestrand.
Tiden har bara runnit iväg och det känns som dagarna går jättefort nu för tiden. Hinner gå upp på morgonen, leka lite med barnen och sedan är det dags för att åka hem innan man ens har hunnit blinka. Kanske är det för att det är så jäkla kul där borta som gör att tiden går fort :)

Just nu sitter jag hemma hos Mamma&pappa, Dennis älskling är på bryggan med sin firma och har lite kul, hoppas jag på :) Nu väntar jag bara på att han ska ringa så jag får komma & möta upp honom på stan för att vandra hem & lägga sig. Jag ska nämligen jobba imorgon på Barnens dag. Jag och två till ska göra en liten hinderbana som barnen kan få prova på! Får hoppas att det funkar, trots att vi inte har så mycket material, men det får gå ändå.

Dags för att slå sig ner i soffan, eller sätta sig på altanen och läsa "män som hatar kvinnor" :)

SKRIVET: 2009-06-24, kl 15:52:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

090624

Ännu en dag som solen lyser och jag njuter! Nu känns det verkligen att sommaren har kommit när sommarvärmen är här och det har blivit varmt i vattnet. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att det håller i sig under en längre period.
Jag har haft ännu en lugn dag på jobbet, spelat lite spel och varit badvakt under en längre tid. Men jag klagar verkligen inte!
Vem kan klaga när man får vara ute i strålande sol och ha kreativa barn runt omkring sig hela tiden, och jag som älskar barn! Det här är det roligaste jobbet jag har varit med om må jag säga :D

Idag under eftermiddagen händer det inte så mycket skulle jag tro mer än att tvätta och ta en härlig promenad innan det är läggdags. Ska verkligen ta tag i det här nu med att gå ut och gå. Jag som var så hurtig ett tag på vårkanten men så tappade jag det av någon underlig anledning. Men nu ska de blir ändring på det hela!
Har precis köpt mig en arvikafestivalbiljett också, en VIP dessutom för bara 800:- det är inte alls illa :D


SKRIVET: 2009-06-23, kl 16:14:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

090623

Solen är här! Och det verkar som om den kommer att stanna under ett tag, så det är bäst att passa på att njuta utav den innan den försvinner åter igen denna sommar, men vi hoppas på att det blir en härlig sommar iår med mycket bad och roligheter.
Har precis gjort min andra dag på jobbet idag. Jag måste erkänna att det är bland det roligaste jobbet jag någonsin har haft. Jag har ett jobb där jag inte behöver slita ut mig, bära på tunga saker eller sitta vid en kassa, utan jag får vara ute, leka med barn och ha det allmänt kul under hela 4 veckor :D är det inte underbart? Jag jobbar samtidigt som jag har sommarlov ;D Det här firar vi med en riktigt klassisk sommarlåt!


Nu mår jag bra :D

SKRIVET: 2009-06-19, kl 09:26:07 | PUBLICERAT I: Allmänt

090619

Idag är det Midsommar  och jag är inte på kusten med alla underbara vännerna :( Det känns oerhört tråkigt att vi inte följde med dom ner, vi som hade sett fram emot en fantastisk midsommarhelg vid kusten med lek och nubbevisor och annat skoj. Men så blev inte fallet.  Det blev alldeles för dyrt, endast boende + resa skulle gå på nästan 1000:-, då sa det stopp för oss. Det skulle vi absolut inte ha råd med om vi vill leva när jag& dennis kommer hem igen.
Men jag hoppas ypperligt på att de har de otroligt roligt där nere nu och att de hittade en campingplats! Känner lite ånger, men det är inget som går att ändra på nu tyvärr. Det kommer som sagt fler gånger som det blir resor till kusten under sommaren. Men vi får se fram emot festiavlen och en underbar sommar tillsammans iallafall :)

Idag åker jag & dennis istället till Malsjö där syster Tia har fixat en stor midsommarfest med lekar, god mat, femkamp och självklart dans runt midsommarstången. Jag hoppas att det kommer bli roligt.
Lördagen har vi inte bestämt oss för någonting, det beror alldeles på vädret, antingen fixar vi en bil och åker på en liten roadtrip eller så stannar vi hemma o tar de lugnt, kanske tar oss ett glas vin och går ner på stan o se vad som sker där.

Glad midsommar på er alla! Jag saknar er mina vänner, staden blev tom utan er här!

SKRIVET: 2009-06-16, kl 19:15:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

090616

Jag är sjuk :/ Jag har fått en rejäl förskylning och nu fattas det bara en öroninflammartion, men den kommer väl säkert den också snart. Lagomt perfekt till midsommar. Det är meningen att vi ska iväg till kusten, Lysekil närmare bestämt, men jag & Dennis insåg att vi inte kommer att ha råd med den resan eftersom han får betala för två, fattig student som jag är. men för mig gör det ingenting alls att vi inte blir med på den resan, varför betala så mycket när jag är sjuk och inte kommer få ha det så roligt som det var tänkt?
Därför har vi beslutat oss för att åka till Malsjö i Grums där syster Tia har planerat en traditionell midsommar med familjen. Det ska bli oerhört skönt att bara ta det lugnt en helg också och inte göra något stort utav det. Lördagen däremot har vi tänkt oss att ta en tur någonstans, om vädret tillåter. Bara jag & Dennis ;D

Jag klarar mig utan kusten på midsommar. Förmodligen kommer det fler helger och resor under sommaren tillsammans med vännerna, om jag får bestämma iallafall :D
Börjar jobba imorgon med, det känns lite annorlunda men jag tror det kommer bli grymt roligt att få bada och leka med barn i 4 hela veckor :D Där kommer jag att trivas!

Puss&kram.

SKRIVET: 2009-06-15, kl 12:20:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

090615

Tiden har bara runnit iväg under den senaste tiden. Studenten är redan slut för iår och nu väntas det nya studenter!
Torsdagen började med att vi mötte upp Emmah & Hanna på solberga för att se när de sprang ut kl 17:00. Och vi måste ha haft de snyggaste skyltarna till dom iallafall :D LÄTT!
Sedan blev vi inbjudna hem till Emmah för en härlig studentmiddag och för att fira att hon har tagit studenten självklart :)
Det blev en mysig kväll tillsammans med vännerna och de blivande studenterna på bryggan senare under kvällen. En toppendag helt enkelt :)
Fredagen började med en liten baksmälla, men den promenerade vi bort snabbt för att göra en vända ner på systemet, innan det var dags för oss att kika på alla studenter i deras balklänningar. Emmah & Hanna var super fina i sina :) Tyvärr hade de inte väderguden på sin sida idag och regnet öste ner när de skulle gå paraden och de flesta uppsättningarna blev förstörda :/ tycker oerhört synd om dem.  Även denna dag stog det fest på listan och vi begav oss iväg till Jens för att ha det lite trevligt innan vi begav oss till bryggan för att ännu en dag fira studenterna!
På lördagen stog det ckså fest på listan, idag var det Carl som hade en fest hemma hos sin mamma. Men idag blev det lugnt för min del, men jag hade det kul ändå! Vandrade ner till bryggan där vi insåg att MÖRA PÄR spelade och vi blev alldeles till oss av glädje :D Det var nog höjdpunkten på dagen att få lyssna på Arvika bandet :D

Idag är jag sjuk och hälsar febern och öroninflammartionen välkommen till mitt liv....

SKRIVET: 2009-06-09, kl 16:59:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

Jag vill ta studenten igen :(

Nu är det student tider igång här i stan och alla nyblivna studenter är ute och firar för fullt! kul för dem att få sin livs upplevelse med allt som står på schemat under de dagar som är kvar, champangefrukosten, skik i fönstren, utspringet och självklart balen på fredagen. Grattis till er!
Jag kan inte rikigt förstå att det redan har gått 1 helt år sedan jag tog studenten. Jag kan inte fatta det, tiden bara rann iväg utav sig själv och man hann inte rikigt uppfatta vad det var som hände eller vad att man skulle ta vara på tiden medans allting redan är försent. Jag påstår inte att jag hade en värdelös student, utan tvärtom. Den var FANTASTISK. Det enda jag saknar av tiden som student var klassumgänget, klassen var alldeles för splittrad och det blev inte så mycket festande för oss.
Jag vill känna ruset susa i kroppen igen och känna adrenalinkicken igen, att få stå i centrum för en dag, eller två igen.  Jag vill stå i kärran och skrika fullt ut att jag har tagit studenten..!!
Men allra mest vill jag gå den underbara balen ännu en gång, Det VAR det bästa som jag har gjort och det  roligaste någonsin! att få känna sig vacker för en dag, sträcka på ryggen till alla som vill ta kort. Jag vill leka balens drottning igen!

Men iår är det -90:s tur att få denna fantastiska ära och jag hoppas att de tar vara på den så gott de kan, för de kommer aldrig att få uppleva något sådant här mer!

        


        

SKRIVET: 2009-06-09, kl 16:38:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

090609

Humpf. Det var ett tag sen jag skrev här. Helgen har gått oerhört fort så den har bara rusat iväg med roligheter.
Fredagen började med Paintball, JAG FIXADE DET OCH JAG ÖVERLEVDE!!. Jag måste säga att det var bland det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, det var inte alls så farligt som jag hade förväntat mig utan helt makalöst roligt. Kvällen fortsatte senare hemma hos oss innan vi skulle bege oss iväg till bryggan. Jag har däremot helt slut och orkade inte så mycket, men jag gick ändå på bryggan för sällskapets skull :)
Men utgången gav konsekvenser, huvudvärk och nackvärk samt att jag fick reda på attt det var utgång även denna dag. Så det var bara att palla sig iväg till carl där emmah och carl satt & väntade, vi skulle planera midsommar tillsammans och välja ut en bra camping. Daftö fick det bli :D vi gick vidare till Björn där festen pågick! Ett härligt gäng var samlad, tyvärr hängde inte jag o dennis med till bryggan utan gick hem istället.. :(

Gårdagen spenderades tillsammans med björn o Ola medans dennis var och jobbade. Vi spelade lite fotboll ett tag tills vi blev mer sugna på basket och så fick det bli. Basket i regn är alltid lika härligt :D


SKRIVET: 2009-06-05, kl 11:17:23 | PUBLICERAT I: Allmänt

090605

Ännu en vecka är snart borta och det är redan helg! se så fort dagarna går när man inte gör någonting.
Men snart blir det ändring på det, snart börjar kursen och jobbet :D
Jag har fortfarande lite funderingar på om jag ska bli med på painbollen idag eller inte. tror ju inte riktigt att jag klarar det. Känns som om det kommer göra grymt ont. Jag kommer säkert se ut som jag blivit misshandlad efteråt :) Men som sagt, klarar jag av andra konstigheter som gubbarna gör så borde jag ju klara det här. Sen fixar jag att tatuera mig på ett av de smärtsammaste ställena så borde jag fixa det här också, tycker ni inte det? :)

Jag & älsk orkade inte gå och lägga oss igår så då bestämde vi oss för att köpa kläder istället på Hm. Blev inte så mycket men jag fick ialla fall en jacka och ett par ballerinaskor :)



SKRIVET: 2009-06-04, kl 15:47:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

090504

Idag har jag varit duktig och städat hela lägenheten, skurat golven, dammat i alla skåp. så dålig är jag inte ;)
mamma var här en sväng också men vi åkte hem till solvik och åt mat istället. Nu sitter jag här och försöker recensera de böcker som jag lånat, snart blir det nya tag i garderoben också!

Föresten! jag ska spela Paintball imrogon. Lilla jag ska vara ute och leka i skogen. Jisses vad blåmärken jag kommer att få efter den kvällen. Men jag lever ju som sagt bara en gång också, så äh. Jag kanske är mes men jag måste pröva det iallafall :D:D



Se upp i skogen, för här kommer jag ;)

SKRIVET: 2009-06-03, kl 15:47:51 | PUBLICERAT I: Allmänt

090603

Sitter och är nyduschad, sminkad och klar. Ska snart åka till farmor som fyller år idag, dags att träffa denna släkt någongång kanske, kan ju inte unvika dem hur länge som  helst heller :p
Fick mina skolböcker för kommand esommarkurs igår också. fastnade direkt för ena boken. Filosofisk och det känns som om jag har kommit till rätt kurs :) får hoppas på det iallafall för att skriva kreativt till barn och ungdomar verkar hur roligt och spännande som helst, ett sådant jobb som jag har strävat efter.
Till fredan är det dags för lite paintball kanske (?) jag är grymt sugen på det men vi har inte råd för två eftersom det är dyrt (lever som sagt på dennis nu under en period) därför blir det kanske att planera midsommar tillsammans med Emmah istället :)

Trevlig kväll på er alla :)

SKRIVET: 2009-06-02, kl 19:55:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

plantering av blommor..

Orkade inte städa förut så därför beslöt jag mig för att dola lite i garderoben, vill ju så gärna ha en fin open closet så nu är väggarna spacklade och på torsdag förhoppningsvis kan jag måla väggarna vita :)
Efter det åkte jag och gubben iväg och veckohandlade lite innan det var dags för tvätt tid. Hatar verkligen att tvätta, grymt tråkigt.
Men för att få det lite roligare medans jag väntade på att maskinerna skulle bli klara, passade jag på att plantera japanska lycktor (physlalis) i  blomlådan, får hoppas att jag lyckas med ett bra resultat. skulle vara så roligt att få sådana på balkonge. Tror att det skulle lysa upp den på sensommaren också :) Önska mig lycka till!

Nu blir det ugly och desperata hemmafruar medan jag väntar på att kläderna ska torka i tumlarn.

bild: google.se

SKRIVET: 2009-06-02, kl 11:45:09 | PUBLICERAT I: Allmänt

090602

Vaknade av att det regnade imorse :( Det resulterade till att jag inte alls har någon lust att göra någonting idag.
Hade tänkt ta en härlig promenad imorse, men det blev inte av. inte har jag något sug för att städa heller oavsett om det behövs här hemma nu. menmen, kanske får ta tag i det ändå. Det måste göras tyvärr.
Annars blir det nog att bara ta det lugnt innan älsk kommer hem och det är tvätttid som gäller, usch :(

Vad ska ni göra idag ? :)

SKRIVET: 2009-06-01, kl 21:32:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

090601

Så var det helt plötsligt Juni månad. Känns som tiden bara rinner iväg nu för tiden och man hinner inte blinka förrän det är nästa månad. Känns som om det här halvåret har gått oerhört fort med roliga äventyr med vännerna.
Nu blickar jag framåt för en fantastisk sommar tillsammans med nya goda vänner. Jag har en känsla av att det kommer bli den bästa sommaren hitills, om jag vill som jag får så att säga :D Självklart känns det tråkigt och konstigt när jag inte tar studenten iår. Vill ta studenten varje år om det nu gick. för den här stunden på året är som härligast. Det är 89:orna som ska ta studenten, inget annat år. Det är en toppenkänsla att få ta studenten med alla roligheter och spänningarna. speciellt balen som är precis som på slottet :D Nog om det.

Har precis planterat japanska klockor på balkongen, får hoppas att det ger något resultat ;)
har även tagit det första doppet för i år tillsammans med dennis, mattis, robet, ola, dässi & lizzy förut. Var inte så kallt som jag hade trott. :D mer bad kommer det att bli under smmaren :D