SKRIVET: 2010-04-28, kl 21:28:46 | PUBLICERAT I: Säljes

Säljes!!



Säljer en grårandig keps, herrmodell,
Märket är Independent "New Model Check"  STRL L/XL ,
går att justera till en mindre storlek
Aldrig använd. Köpt på jynkyard.se hösten -09.
PRIS: 200 Kr (frakt tillkommer)
Nypris: 400 kr



Passar även på att sälja dessa svarta stövlar
Svarta stövlar STRL 39, köpt på Dinsko våren -09.
klacken är ca 4 cm, stövlarnna har en fin knuten rosett på ytter sidorna.
Jag har aldrig använt dem, prislappen sitter fortfarande kvar på sulorna.
PRIS: 150:- (frakt tillkommer)
NYPRIS: 499:-


ÄR DU INTRESSERAD? Hör av er till [email protected], eller lämna ett meddelande i kommentarsfältet (visas endast till mig)

SKRIVET: 2010-04-28, kl 09:46:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

100428



Någon som minns denna låt:



Denna ramsa sjöng jag ofta när jag var mindre men hade alltid en längre version;

" I kinamockaskogen där bodde en familj,
pappa laga middag och mamma rensar sill.
Och lillen satt på pottan och gjorde marmelad så kom den lilla råttan in och undra vad det var..
Håll käften gamla råtta det angår inte dej
för det jag har i pottan det ska jag ge min tjej.
Och tjejen satt på taket och tjejen ramla ner
och tjejen ska begravas på söndag klockan tre med huvudet upp och ner. "


Hur gick eran version? :)

SKRIVET: 2010-04-27, kl 22:25:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

100427

Det var meningen att det skulle bli en heldag på skolan, men var tvungen att hoppa in på fritids att jobba hela dagen, vilket jag Inte tackar nej till. Känner mig som hemma på den platsen och hoppas att få jobba där i framtiden. Personalen & barnen är helt underbara! 
Det finns också goda chanser till att jag får jobba som Ingestrand sommarlek även denna sommar, fick varken ett ja eller nej från "chefen", endast att de vill ha personer som känner vid arbetsplatsen och har god erfarenhet kring barn, vilket jag själv anser att jag har! :) 4 veckor med bad & lek skulle passa mig utmärkt.


Vill även passa på att gå in här och rösta på min underbart söta systerson Felix, tävlingen handlar om att bli omslagsbebis, vilket denna lilla krabat skulle passa alldeles utmärkt till, så glad & sprallig som han är.
Så gå in & rösta nu för tusan! :)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30211


Syskonbarnen Max & Felix!

Passar på att hänvisa till storasyster "mamman" Kristina samtidigt; Http://kristinatia.blogg.se

(Hoppas de är ok att jag lånar en bild av dig tia på dina barn)

SKRIVET: 2010-04-26, kl 22:32:50 | PUBLICERAT I: Allmänt

100426



ARVIKA - Den 8 Maj,  Tältturne med Labero ; I´LL BE THERE!! :)
4:e raden för er som vill veta!




Tack Dennis för överraskningen!

SKRIVET: 2010-04-23, kl 13:35:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

100423


Dagens Dilemma:

 

ELLER:

 


 

SKRIVET: 2010-04-20, kl 08:12:58 | PUBLICERAT I: Allmänt

100420




Vad är det för dag idag? nej det är ingen vanlig dag för det är Mammas & Kusin Christians födelsedag

hurra hurra hurra!



Grattis på födelsedagen! :)

SKRIVET: 2010-04-19, kl 12:35:32 | PUBLICERAT I: Allmänt

100419

Det har varit en aktiv helg för både mig och dennis. Under fredagen var det dags för jobb på en förskola i arvika. Senare på kvällen var omringad av underbara vänner, Biljard på rajjens och en nachotallrik på taket tillsammans med Kristin, Emil & Dennis. Var inte meningen att vi skulle ut denna helgen, men skenet bedrar och jag ångar mig inte ett dugg att jag blev med ut!

Lördagens förmiddag & Eftermiddag spenderades tillsammans med dennis, svärmor & Mats i Karlstad/Ikea/plantagen/sommarlagret, sist men inte minst så åkte vi & hälsade på Morfar Lennart (Dennis morfar) ute i Mangskog. '
Lördagskvällen avslutades med film och Mys hemma.

Även söndagen blev inte som de andra söndagar; Vi passade på att åka & panta, hela 150:- fick vi ihop, inte illa. Därefter grejade jag på ballkongen, odlade krasse och fördelade mina paprikaplantor, någon som vill ha en planta föresten, har några över? Eftersom vi redan var i varv så passade jag & Dennis på att skjuta lite boll i basketkorgen, men de blev alldeles för blåsigt och kallt så vi vandrade hem och bakade bröd med russin i istället! :)

Vi fick en heldel kvalitetstid tillsammans, vilket är oerhört behövligt ibland, härligt att bara vara vi också, trots att jag gillar att vara kring mina söta vänner :)


 

Fick en söt överaskning i morse när jag öppnade smörpaketet.

Älskar dessa små medelanden som kommer lite då & då från gubben!

SKRIVET: 2010-04-12, kl 20:23:40 | PUBLICERAT I: Allmänt

100412

Vaknade av ett ryck av att telefonen ringde kl 7 imorse, innan väckarklockan hade ringt. Jobbet ville ha mig på Styckåsskolan idag på förskolan/Fritids redan kl 7:30 på morgonen, Det var bara att säga Ja! Det har varit en heldag med andra ord, fram till 16.00. och imorgon blir det ännu mer jobb på fritids på Agneteberg. Jag som hade sett fram emot att göra skolsysslor denna vecka (Tro det eller ej!)

Suttit på balkongen sedan 5, till nu ungefär, så underbart gött när vi har solen under hela eftermiddagen, värmer så gött, har suttit och kikat lite på Inrednings detaljer, har ett sådant sug att ha en enheltig lägenhet. Men eftersom vi inte har råd att tapetsera i vardagsrummet ännu så kan man ju inreda det ändå men lite småplock. Hittade som sagt lite smått & gott på nätet, jag vill framförallt ha en fågelbur och en väggtext; "home, where you treat your friends like family and your family like friends"

Har förälskat mig i denna underbara bur, från Ofeliashus.com

 

Samt denna kopp från Broarne.se

Den sidan rekomenderar ja, man vill bara ha allting därifrån!

 

Vad tycker ni om min nya header föresten? :)

SKRIVET: 2010-04-08, kl 14:11:33 | PUBLICERAT I: Allmänt

100408

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Vandrade till skolan tidigt imorse för att påbörja ett grupparbete om Ledarskap, Lean production.
Det känns som organisation och ledarskap är en kurs för mig, trots att lbåda itteraturböckerna är på 700 sidor som man ska uggla sig igenom under 10 veckor samtidigt som man ska vara aktiv i den andra kursen Ekonomistyrning.
Egentligen förstår jag inte varför man ska ha två kurser samtidigt, det blir ju alltid att man fokuserar mer på 1 av kurserna, vilket leder till att man får sämre betyg, Ogilla!

Passade även på att hämta ut tentan i Marknadsföring II, 4P från VG, det är inte illa. Jag är otroligt nöjd över min prestige.
Passade på att lämna in tidrapporten på jobbet också, 40H arbetstid under mars är inte dåligt med tanke på att det är ett bemanningsjobb. Nu har jag inte jobbat på ett tag, och det är ett otroligt sug i tarmen för att vilja vara ute och jobba igen, nu väntar jag bara på att de ska ringa o boka mig, fick ju trots allt reda på att jag ska jobba den 19:e men de är ju ett bra tag dit, kasst med arbete under april?!

Annars har det inte hänt så mycket under denna snabba vecka, förutom att jag & Dennis har slagit vad om att jag ska vara ute och gå 6 dagar i veckan, inte äta godis ( förutom extra mörk choklad). håller jag mitt vad ända till slutet av Maj, så skulle jag få något fint :) Tror ni att jag fixar det? Någon som kanske vill vara med promenadvän kanske? ;)

Next up: Fixa en god laxsallad och sedan ställa sig på Wii plattan ett tag o träna/spela.


SKRIVET: 2010-04-01, kl 16:23:48 | PUBLICERAT I: Allmänt

100401

Har ni blivit lurade än idag? Eller är det ni som har lurat någon?! skulle vara skoj att veta vad ni har blivit lurade på eller hur ni har lurat.
Själv har jag inte råkat ut för någonting än, dagen är trots allt inte över. Däremot reagerade jag på en artikel på NWT.se förut, Jag har ingenting ont om Grums men artikeln låt inte otrovärig när jag läste den, läs själva:

http://nwt.se/noje/article684798.ece


Det är säkert ingen bluff och båg, men när man tänker på Filip och Fredrik så är det inte Grums det första stället som man tänker på för att göra en film. Men vad vet jag, grums kanske är lockande ställe ;) Hoppas bara inte att de gör narr utav det. Har ju trots allt storasyster med familj där!

Påsken är här, ska försöka mig på en riktigt god tårta att bjuda på under helgen när vi ska hem till mor&far och äta, om jag lyckas så blir det en pärontårta. Under helgen ska jag också försöka få med Dennis att gå äggpromenaden med mig, det har blivit som en tradition att gå runt hela innerstaden och svara på lite frågor.
Någon mer som är sugen på att slå ihop våra kloka huvuden, Jens kanske? ;)