SKRIVET: 2009-07-23, kl 16:46:54 | PUBLICERAT I: Allmänt

090723

Har som sagt inte haft något sug till att skriva på  bloggen under ett tag, dels för att jag inte har något vettigt att skriva om förutom en massa onödiga saker som inte ens jag bryr mig om!

Den svenska sommaren är som den ska vara, grå och regnig! Vill ju så gärna ha lite sol så att man kan göra lite roliga saker istället än att bara sitta inne under hela min semester, men tiden har rullat på ändå trots allt. Haft lite tvspels/filmkvällar här hemma nu ett tag med vännerna under veckan, vilket har varit toppen! :D
Mer sådana kvällar nu när alla är arbetslösa/ har semester.

hm, se där, nu blev det ett helt meningslöst inlägg ändå.Kanske lika bra att lägga ner dreten och skaffa sig ett liv kanske? :)

SKRIVET: 2009-07-08, kl 15:23:35 | PUBLICERAT I: Allmänt

Meditation

Jag skulle ville sette ve en vacker sjö, en solklar dag mä maskebôrk å spö
sô langt frå telefon, frå stress å möte
å bare kôpple tå å väre bakom fölte

Å se hôlls vågera strök rônt om kôrken
å bara kroke på nôn mask tur bôrken
Tänk bak på barndomsti å tocke
släppe väre ängsli för e klocke
 
Dä nock den bäste medicin sôm finns
te sätt sej ner e stönn å bara minns
En tänker bäst  när dä ä rekti stille
på allt en hade drömt, på allt en ville

På sånt en inte sulle gjort med ändå gjorde
på dä en inte gjort men kanske borde
Dä känns sô gôtt o väre rekti fri
vi ä nock inte skapte för e tocka ti!

Dä ä sô ruta allt  som vi ska gäre
sô programera hôlles vi ska väre
Dä svårt å vete hô e männske tôl
som inte ho får värke rektit för sej sjôl

För mett i all bestyrning å reglering
sô har hôr männske säkert e fundering
Å har ho inte dä, da ä dä ille
da bör ho faktist ta sej ti å sette stille

Bortve en sjö uti naturens sköte
å kôpple tå e stönn å väre bakom flöte.

Källa: Rune olsson - hôll te goer



Bild: systersonen Max

SKRIVET: 2009-07-08, kl 15:14:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

090708

Vet inte rikigt vad jag ska skriva på bloggen längre. Det känns inte som om jag har så mycket att erbjuda längre. Utan att det bara blir små dröl inlägg som egentligen är helt meningslösa. Även det här inlägget kommer att vara totalt jävla onödigt, för dem som läser kan lika gäna sluta nu!

Jag har bestämt mig för att sluta vara beroende av andra människor. Jag är alldeles för beroende av många underbara människor i min närvaro, men nu är det slut. Jag vill kunna göra precis det som faller mig in och inte behöva tänka på de andra vad de gör och vad som kan hända vid olika tillfällen.
Vill jag ligga i soffan en hel dag efter jobbet så ska jag också göra det utan att röra en fena på hela dagen, Inte titta på disken som taplas högre och högre upp och snart finns det ingen plats att ställa disken på. Jag vill kunna vara ego för några dagar och bara tänka på mig själv och inte bry mig om min omgivning. Men jag vet att inte det skulle fungera, inte ens en dag. Jag är alldeles för omtänksam och bryr mig om mina käraste vänner som nu har blivit som en familj för mig.
Jag kommer aldrig att kunna se mig i första hand, det kommer aldrig att ske, för jag bryr mig alldeles för mycket.
När mina vänner mår bra och jag vet att det är okej med dem, då kan jag pusta ut någorlunda och slappna av. Jag vill att mina vänner ska känna sig trygga & veta att jag finns där för dem om det skulle vara något, eller om de helt enkelt bara vill prata. Jag kommer alltid att se dem som nummer 1!

PUNKT!

SKRIVET: 2009-07-04, kl 13:51:29 | PUBLICERAT I: Allmänt

090704

Det blev en rikigt härlig stund igår tillsammans med min andra familj på festival campingen! Tyvärr regngade det lite då och då, så vi fick placera oss i tälten en stund när det öste ner regn. Men vi var glada ändå :)
Trevligast igår bör vara när jag & Jens satt i tjejjouren och gjorde pärlarmand till varandra! Efter att ha gått en liten tur på campingen för att leta upp lite trevligt folk bar det iväg till festivalområdet för att se depeche, men jag & ola hann bara till öltältet då vännerna ville ha tillbaka oss på campingen, så det var bara att knalla tillbaka den långa vägen!

Idag har festivalen satt sina spår i kroppen känner jag och jag är inte alls motiverad till att gå till campingen för alkoholen, funderar däremot att bara gå dit och bara vara allmänt social mot mina kära vänner istället, och se lite band förstås =)

XoxO

SKRIVET: 2009-07-03, kl 07:50:38 | PUBLICERAT I: Allmänt

090703

Andra veckan på jobbet är snart avklarad! och det är bara två veckor kvar utav jobbet. Tiden går ju så otroligt fort nu när man har det så förbannat skoj tillsammans med alla barn ute på sommarlek, och jag stormtrivs!
Festivalen är som sagt i full gång också. Började med att vara lite missnöjd med den pga hur de har byggt den, finns inga gångar att gå längre utan nu är man totalt instängd!
Igår var det en mycket trevlig dag, tog först en promenad och en glass i parken tillsammans med Therese från Kau klassen, otroligt kul att träffa henne igen:) Sedan mötte jag uppe björn och Jens vid öltältet innan jag begav mig upp mot campingen tillsammans med Jens.
Jag blev otroligt glad över att få träffa min andra familj ( vännerna) igen, var ju som sagt ett bra tag sen vi sågs hela högen tillsammans. Och mer kommer det bli under helgen, för efter jobbet anländer jag och då är allt fulländat! :)

vi får hoppas på att det blir roligt, och att jag kan ha kul utan dennis :p Någon gång måste ju bli den första som vi inte är ute tillsammans!