SKRIVET: 2009-08-30, kl 12:13:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

090830

Jag har ändrat stilen på min blogg också, som ni kanske ser ( för er få som läser). Ärligt talat så tror jag inte att jag har någon som läser den här bloggen, men det gör inget, då slipper jag bry mig om vad andras åsikter är!

Idag är jag inte alls motiverad till någonting, liksom som alla de andra dagar. Det kan bero på att jag inte sover om nätterna. Jag får verkligen inte en blund, och när jag väl somnar så drömmer jag bara om massa minnen och mardrömmar, men värst är att ligga vaken i mörkret och höra Dennis andas tungt brevid mig, Det är under den här tiden som jag tänker som mest, hur livet fungerar eller om gamla härliga minnen som jag har som liten.
Jag måste få sova en hel natt någon gång, min kropp behöver verkligen det! Det är inte så underligt att jag är på dåligt humör nästan varje dag och inte orkar göra någonting förutom att sitta framför tvn eller datorn! Jag behöver hjälp!!

Söndag idag som sagt och Dennis åkte iväg tidigt för att fiska i Mangskog och jag har tvätt på listan, Fyfan..




Craig Morgan - God must really love me

SKRIVET: 2009-08-29, kl 16:47:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

090829

Jag har varit väldigt frånvarande på den här bloggen, det finns många anledningar till det och kommer vara orsaken till varför jag inte kommer att skirva så mycket heller, men jag ska försöka så gott det går ( vilket jag alltid nämner i varje inlägg numera) :p
Just nu har det hänt mycket i mitt liv under bara 2 veckor! 2 svåra och mörka veckor, Min underbara och fantastiska Morfar "roffe" gick bort förra veckan i en svår sjukdom. Det här har tagit väldigt hårt på mig och jag kan fortarande inte inse att det är såhär, det skedde på alldeles fel sätt! Allting har känts så orättvist. Han lämnade en underbar familj  och barnbarn i stor sorg, och det kommer bli oerhört svårt att släppa och inse faktum. Men han har det bra nu, han har inte ont längre.. Tack som fan att jag har Dennis som har varit en hjälpande hand under processen, Jag älskar dig!

Jag har också börjat skolan igen i en ny utbildning, Export och importprogrammet, distans från skövde. Äntligen känns det som om jag har kommit till rätt plats och känner redan nu att det är det här som jag vill göra i framtiden, Här kommer den nya marknadschefen/butikschefen! Äntligen har jag kommit till rätta med mitt liv känns det som!

Snart är hösten här också, eller har den redan kommit? Jag längtar faktiskt till höstkvällarna då trädens blad blir rödoranga och mysfaktorn står högt  upp på listan! Om jag får bestämma så kommer det bli en underbar höst med tända ljus på kvällarna och en kopp té i famnen, vi får inte glömma alla filmer som kommer ses också!



Vara vänner är ändå det bästa av allt, man behöver en vän när det blåser hårt och kallt
vara vänner, betyder så mycket ändå för en vän stannar kvar, när dom andra bara går..
Du har sett mig trött och nere, du har hjälpt mig så gott du kan och ställt upp
I en värld som nästan skrämmer, har du gett mig mycket trygghet, mycket hopp
hjälpt mig tänka om..

Cyndee Peters- Vara vänner







SKRIVET: 2009-08-10, kl 14:26:25 | PUBLICERAT I: Allmänt

090810

Idag är det en riktigt skitdag, inte nog med att jag har sovit oroandeväckande hela natten och grubblat på de värsta sakerna som kan hända i mitt liv just nu..
Jag låg under hela natten och tänkte på "imorgon kommer någonting hemskt att hända" så jag låg vaken hela natten och hoppades på att det aldrig skulle bli den 10/8-09 idag.

Kan man få gå tillbaka i tiden under en dag? jag vill så gärna minnas en härlig sommardag då jag var liten.
Jag vill ha minnet av att sitta bredvid Morfar i hammocken ute på hans terass tillsammans med min släkt och äta kräftor.
Jag har inget minne av den dagen, jag har bara sett bild och hört andra tala om den dagen. Den dagen då jag satt bredvid Morfar och sörpla i mig kräftor. Vi åt allt på dom små röda stackarna, förutom skalet förstås. Jag vill tillbaka. Jag vill minnas och låta det bli det bästa minnet i mitt liv. Om man ändå hade en tidsmaskin.

SKRIVET: 2009-08-06, kl 14:42:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

090806

Sommaren har sprungit iväg och det är snart höst igen, och efter hösten kommer vintern som vi absolut INTE gillar. det enda positiva med vintern här de mysiga innekvällarna med tända ljus och filmer!.
Det har äntligen börjat hända lite saker här hemma iallafall, vet inte om det är rätt saker som händer men någonting händer iallafall :) Hallen ska renoveras och golvet är redan lagt! nu fattas bara de vitmålade panelerna och tapeten som fattas. Sen är det bara för mig att inreda bäst jag vill ! :) , lantlivet- välkommen hem till mig!

Jag har haft en helt underbar sommar med mycket glädje, mys och härliga vänner. Det har alltid varit någonting hela tiden som har gjort att tiden bara har runnit iväg. Först var det festivalen, helgen därpå passade vi på att ha lite filmkvällar tillsammans med vännerna och inte nog med det, utan det blev en hel vecka med tvspel och lite kalas förstås.
Sedan jag jag & Dennis passat på att åka till Kolmården tillsammans med hans mamma & Mats, vi fick en perfekt liten weekend med roliga djur!  Så har vi hunnit med en liten kräftskiva mitt uppe i allt också, måste ju passa på nu när endel av vännerna ska flytta ner till gbg och Halmstad!

Lite bilder från Juli/Augusti: